TIPS MINUM AIR SEMASA BERPUASA

3:15:00 PM

Assalammualaikum...

Alhamdulillah hari ini kita smeua dah mula berpuasa. Mana yang "bercuti " tu tak boleh elak la kan. Nanti jangan lupa ganti.hehehe. Ida alhamdulillah berpuasa hari pertama ni biasa je takde masalah. Masih bertenaga walaupun menyusukan anak lagi. Bila la dia nak wean off pun tak tahu. Dah masuk 2 tahun setengah dah.huhuhu. Dah bagi susu formula pun mintak lagi susu mummy die.



Hari ni Ida nak kongsikan tips untuk minum 8 gelas air sepanjang Ramadhan ni. Yelah kita waktu siang mana la boleh makan dan minum kan. Jadi dari elakkan kita kekurangan air dalam badan. Gunakan la masa yang ada sebaiknya.hehehe



Ok ni tips yang sangat mudah. Takkan korang tak boleh pun minum kan 8 gelas setiap hari. Jangan nak buat alasan.

Bagi mereka yang ambil apa-apa supplement teruatamanya Shaklee. Korang dinasihatkan banyakkan minum air kan. So boleh ikut cara ni dan cara pengambilan supplement pula ambil waktu sahur dan selepas berbuka tau!

Ada apa-apa masalah boleh hubungi pengedar korang

Selamat beramal!

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)