KINOHIMITSU COLLAGEN DIAMOND 5300 DRINKS

3:18:00 PM

Assalammualaikum..


Sekarang ni kebanyakkan wanita suka produk dari luar negara terutamanya Korea dan Jepun. Yelah mana tak nya kita jadi jealous dengan kulit mereka yang halus,mulus dan licin.


Kalau bercakap pasal kolagen semua tahu kan kebanyakkan produk atau minuman sekarang mesti ada kolagen yang semestinya untuk kulit yang cantik. Jadi hari ini Ida nak kenalkan produk yang dari Jepun iaitu Kinohimitsu J'pan Collagen Diamond 5300 Drink.


Kinohimitsu J'pan Collagen Diamond 5300 Drink ni mengandungi 5300mg peptida kolagen (ikan) yang dihasilkan khusus untuk kulit bagi mengembalikan keremajaan, keanjalan dan kulit yang cerah dan berseri. Ini kerana peptida kolagen (ikan) ini bersaiz molekul kecil yang membolehkan ia lebih mudah menyerap oleh badan. 


Selain itu ia juga mengandungi Ekstrak Perilla Seed yang membantu mengurangkan radang sel-sel dan meningkatkan keupayaan pemulihan tisu. Isoflavon Soya pula untuk meningkatkan pengeluaran kolagen dan elastin serta mengurangkan pigmentasi. Selain itu jus Epal, lemon,laici amat kaya dengan malic acid dan Vitamin C untuk mencerahkan kulit.

Siapa yang harus mengambil Kinohimitsu J'pan Collagen Diamond 5300 Drink?


Serlahkan 8 hasil menawan selepas mengambil Kinohitmitsu J'pan Collagen Diamind 5300 Drink


* Menegangkan kulit untuk penampilan lebih muda
* Mengetatkan liang roma untuk wajah lebih licin agar mekap tahan lebih lama
* Menganjalkan payudara dan punggung untuk bentuk badan yang lebih menarik
* Mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan serta memutihkan kulit
* Mengembalian kepadatan lapisan dermis untuk tekstur kulit lebih lembut dan anjal
* Memerangkap lembapan dalam kulit agar kekal lebih lama
* Mencerahkan kulit untuk wajah putih bak salju
* Menguatkan dan menyihatkan rambut dan kuku

Bagaimana cara pengambilannya?

*cantikkan botol dia. Menarik siap ada bling--bling gitu

Caranya:
1 botol minum setiap hari sebelum sarapan atau sebelum tidur pada 6 hari pertama secara berterusan. Kemudian boleh teruskan 1 botol setiap 2 hari. 

Oh ya jangan lupa goncang sebelum minum, nak lagi sedap simpan dalam peti sejuk. Minum ni sejuk-sejuk memang sedap. Rasa-rasa masam berry..yummy

Dan yang menariknya jika pembelian pakej ni juga termasuk dengan Scholl Velvet Smooth Express Pedi Foot.


Apa tu? Hah ni untuk siapa ada masalah tumit atau kulit kaki pecah tu boleh la guna. Memang best sebab terasa licin je tumit kaki ku ini..hehehe


*nampak diamond dia tu..semua nak bling--bling k..



*perlukan 4 bateri 2A

Jadi apa tunggu lagi..cepat-cepat la beli sekarang

Mana nak dapatkan Kinohimitsu Collagen Diamond 5300 Drinks (50ml x 16) + Scholl Velvet Smooth Express Pedi Foot File?




You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)