11 TAHUN BERTARUNG NYAWA SAKIT KANSER PAYUDARA PEMBUNUH UTAMA WANITA

Assalammualaikum...

Payudara ni merupakan aset utama kaum wanita. Kalau tidak takkan la sampai ada produk besarkan payudara,nak tegangkan payudara yang berlambak sekarang di pasaran dan kaum wanita ni memang akan mencari-cari. Bukan untuk siapa untuk suami sendiri. Kalau yang belum kahwim tu, tak tahu la kan..huhuh


Dianggarkan 95% daripada kes kanser payudara dihidapi oleh wanita. Semakin meningkat usia,semakin tinggi risko. Juga menyerang wanita yang menopous di usia 55 tahun ke atas juga wanita yang tidak hamil selepas usia 30 tahun.
Bagaimana terjadinya kanser payudara ni?


Kanser payudara terjadi apabila sel normal payudara bertukar struktur dan merebak. Ia menjangkiti tisu dan bahagian lain yang berdekatan seperti kelenjar atau lobul, pembuluh darah, salur limfa dan nodus limfa. Kebiasaannya tumor terbentuk kerana pengumpulan sel abnormal. Kesemua jenis tisu di dalam payudara boleh membentuk kanser tetapi biasanya ia bermula di dalam kelenjar atau duktus.

Kanser payudara meyumbangkan peratus yang tertinggi bagi penyakit kanser di kalangan wanita. Kanser payudara berada di tangga kelima bagi kadar kematian akibat kanser dan merupakan penyumbang utama kematian akibat kanser di kalangan wanita. Di sepanjang hidupnya seseorang wanita mempunyai risiko mengidap kanser payudara sebanyak 1 dalam 8 dan kemungkinan meninggal dunia akibatnya adalah 1 dalam 28. 


Bahan resveratol dalam vivix bertindak menjejaskan semua peringkat karsinogenseis ( proses di mana sel-sel normal menjadi sel –sel kanser)


Bagaimana Vivix dapat membantu pesakit kanser?


1. Bahan-Bahan dalam VIVIX seperti resveratrol bertindak memperbaiki seawal peringkat DNA lagi. Sebab itulah, VIVIX mampu membantu pesakit kanser.

2. Dapat membantu mempercepatkan penyembuhan luka dan tisu yang rosak terutamanya selepas pembedahan, radioterapi, kemoterapi atau rawatan perubatan lain.

3. Dapat membantu menghadapi kesan sampingan rawatan dengan lebih baik dan peluang sembuh dengan lebih baik.

4. Dapat meningkatkan sistem imun / ketahanan badan bagi membolehkan anda melawan kanser



Testimoni pesakit kanser payudara


Testimoni seorang pesakit kanser payudara yang mampu bertahan 11 tahun lamanya. Selama 4 tahun terakhir dia telah menjalani ujian tumor dan kerap ke onkologi setiap tahun. Semakin lama tumor semakin kecil. Tapi mula dari tahun 2004 sel kanser telah meningkat sehingga 2007. Penanda tumor meningakat ke 18. Setelah mencuba vivix Shaklee pada august 2008,selepas itu telah melakaukan pemeriksaan pada oktober 2008,didapati penanda tumor telah menurun ke 9.3.

Beliau sangat terkejut,dia menyesal tidak mencuba vivix dahulu dan sekarang dia pula membantu orang lain supaya lebih sihat

Dimana vivix ini telah membetulkan sel-sel yang rosak dengan mematikan diri mereka sendiri ( apoptosis ) dan menyebabkan kanser berkurang dan akhirnya hilang

Testimoni 2 : Kanser payudara

"Mama pernah menghidap breast cancer sejak tahun 2009. Initially was told it was Stage 2. Mama dah underwent operation, 6 cycles of chemotherapy, 25 cycles of radiotherapy. However after further investigation, mama sebenarnya dah Stage 4. Cancer dah merebak ke tulang belakang. Tapi dah takde further treatment subsequently. So, mama memang selalu ada sakit tulang on and off.
Lepas tu saya dapat tahu pasal VIVIX. Setelah mentela'ah kandungan VIVIX and how it works - memperbaiki dan melindungi DNA sel2 badan, dan memberi tenaga pada sel2 dalam normal daily repairing process.
 
Alhamdulillah.. mama menunjukkan kesan yang sangat positif selepas pengambilan setengah botol VIVIX. Mama lebih bertenaga dan sihat, sakit tulang pun dah hilang.Bukan itu sahaja, pasu-pasu bunga kat rumah pun banyak Mama angkat-alih merata tempat. Seronoknya tengok Mama sihat dan happy "
Peluang hebat jangan dilepaskan dengan pembelian Twin Pack Vivix Shaklee.

Klik di sini untuk pembelian twin pack dengan segera


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

1 comment:

Followers

social network

APDM SAPS