NURRAYSA COLLAGEN SOAP,PASTI JATUH CINTA!

3:45:00 PM

Assalammualaikum...

Dah lama tak buat produk review ni disebabkan kesibukan yang tak berapa sibuk.hehehe. Tapi sebenarya semenjak beberapa minggu ni badan cepat penat skit. Nak publish entry pun kadang sekali sehari je.


Kali ini Ida nak kongsikan pengalaman Ida menggunakan sabun Nurraysa Collagen Soap. Dulu Ida pernah review tentang Nurraysa Collagen jadi kali ni sabun die pula.



Pengalaman Ida selama 1 minggu lebih ni menggunakan Nurrraysa collagen soap alhamdullilah tiada masalah mahupun masalah healing crisis seperti tumbuh jerawat dengan banyak dan sebagainya. Sebelum pakai sabun ni Ida dah dinasihatkan supaya rehatkan muka dulu selama 1 minggu dari sebarang produk, bergantung pada jenis produk. 

Pada mulanya ada la tumbuh seketul jerawat di hidung, tetapi selepas guna Nurraysa collagen soap ni cepat kecut jerawat tu malah tak sakit. Pedih tau jerawat kat hidung, en suami tersentuh skit pun nak marah.hehehe


Ida pun sendiri ada masalah kulit yang kering tapi tak la serius sampai menggelupas seperti dulu. Jadi sepanjang Ida pakai Nurraysa collagen soap ni alhamdullilah masalah kulit kering dah agak kurang dan kulit rasa lebih licin. Malah blackhead dan whitehead pun dah kurang sedikit. Ida hanya menggunakan 2 kali sehari iaitu pagi dan malam.

NURRAYSA COLLAGEN SOAP 


Diperkaya dengan bahan-bahan BERKHASIAT tinggi berikut:

✔ Minyak Zaitun (banyak khasiatnya disebut dalam Al-Quran!)
✔ Susu Kambing (rahsia penjagaan wajah nenek moyang)
✔ Vitamin A, C & E
✔ Gliserin (untuk menyerap kelembapan agar kulit wajah sihat!)

Cara menggunakan Nurraysa Collagen Soap



1. Dalam keadaan muka kering, basahkan sabun dan sapu ke muka dengan urutan yang lembut.

2. Biarkan selama 2-3 minit supaya kandungan dan khasiat sabun ni serap dalam kulit. Kalau kulit kering cukup la selama 1 minit je.

3. Selepas cuci muka dengan bersih, sapukan extra virgin olive oil.

*kalau ada masalah jerawat yang teruk dinasihatkan supaya basuh muka dengan air suam dan bilas dengan air sejuk.

KEBAIKAN NURRAYSA COLLAGEN SOAP




✔ Membersih dengan lembut dan menyegarkan kulit lesu.
✔ Mengecutkan jerawat di wajah atau badan.
✔ Memudarkan parut dan menghilagkan parut dan cela.
✔ Mengurangkan pigmentasi atau jeragat.
✔ Mengurangkan kedutan dan garis halus serta kesan regangan atau strectmark.
✔ Menghilangkan Black Head dan White Head.
✔ Mengurangkan kesan berminyak diwajah dan badan.
✔ Mencerahkan kulit yang kusam dan gelap, kasar dan kering.
✔ Menyamaratakan tona kulit.
✔ Memelihara kelembutan dan kelembapan semulajadi kulit.




muka baru lepas cuci muka dengan Nurraysa collagen soap.no editing


Testimoni pengguna Nurraysa Collagen Soap




Sesiapa yang berminat untuk dapatkan produk Nurraysa ni boleh la hubungi

Siti Nadiah Abdullah
( Stokis Nurraysa Selising Kelantan)
NO TEL : 0139372469

Harga asal RM70 tetapi selepas diskaun hanya RM40 (SM)/RM45 (SS) FREE POS

p/s: esok ada promosi sempena muharram. 1 ketul sabun RM29 tapi kalau 3 ketul RM80. Wah jangan lepaskan peluang, cepat hubungi Kak Nadiah k...

You Might Also Like

3 comments

  1. apa-apa pun, jika kita yakin produk tu bahannya baik & berkualiti, gunakan je tanpa was-was & konsisten. In shaa Allah terbaik hasilnya.

    ReplyDelete

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)