CUSTOMER COD SENDIRI DARI RUMAH

5:16:00 AM

Assalammualaikum...

Alhamdullilah dimurahkan rezeki di awal bulan dah ada orang order supplement untuk kesihatan diri. Semalam customer datang sendiri kat rumah amik barang order nasib baik memang dah ada ready stok kat umah so senang la skit.


Ni regular customer yang pernah order dengan Ida dulu. Kebetulan kawan die cari pengedar Shaklee di Kemaman dan die pula kenal Ida so die rekemen kan beli supplement dari Ida.

Of couse dengan setiap pembelian dari Ida sendiri Ida akan beri free gift. Takde la semahal mana tapi barang free kan sapa taknak..heheheh


Lecithin dan Omega Guard sebagai pembakar lemak. Bukan 1x sahaja tapi 2x ganda untuk membakar lemak. Di samping itu bagus untuk mengawal dan mengurangkan paras kolestrol. Mestilah nak jaga badan kan. Tak lama lagi nak puasa lepas tu dah raya. Mesti la slim-slim raya nanti kan....

Thankz pada Syadaa sebab rekemen kan Ida.

Bagi orang-orang Kemaman yang nak order dan beli supplement Shaklee dari Ida. Boleh direct ke rumah atau Ida COD sendiri kat tempat korang. Boleh calling-calling Ida k...

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

You Might Also Like

1 comments

  1. Skang aida br start makan lecitin & herblax :-)
    Utk detox and ringankan badan...

    ReplyDelete

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)