BARU BALIK BERCUTI

Assalammualaikum...

Dah hampir 4 hari Ida tak update blog ni..habis turun pageview..huhuhu

Ida sebenarnya baru balik daro bercuti di Cameron Highlands..Saja la en suami nak bawa jalan-jalan sebelum die nak offshore plak nanti. Lagipun tak lama lagi dah nak puasa kan.


Penat pun lum hilang lagi. Rumah pun lum berkemas lagi.Nak packing lagi barang-barang customer.huhuh..

Semalam isi borong sekolah Asyraf..dah nak sekolah anak aku ni..kejap je masa berlalu. Antar Asyraf ke sekolah agama yayasan dekat sini. Risau plak cmner la nak sekolah nanti. Yelah mana pernah berenggang dengan Ida dari kecik. Ida la yang uruskan semunya. Insyaallah...semua ok tahun depan.

Nanti Ida akan ceritakan holiday Ida di Cameron k...edit gambar dulu..heheheh

1 comment:

Followers

social network

APDM SAPS