JALAN-JALAN DI EAST COST MALL KUANTAN

3:00:00 PM

Assalammualaikum...

Hari Khamis baru-baru ni Ida ke Kuatan biasalah jalan-jalan sebelum en hubby nak naik offshore minggu depan. Mulanya nak beli barang skit dekat Mydin sebab murah kan kat situ. Tapi balik je jalan-jalan dari East Cost Mall(ECM) Kuantan,mak aih parking langsung tak dapat. Last-last terus balik..








Masa kat ECM biasala sampai2 je sana terus makan kat Chicken Rice Shop. Masing-masing lapar hah ko habis licin. Yang nak angin skit tu mintak air masak pun kena caj GST..aish..Habis dari makan memang tak ke mana-mana pusing-pusing. Tengok Padini takde buat sale kalau tak boleh jugak rembat tshirt kat sana.

Jalan-jalan tengok kedai kasut Vern's aik tengah buat sale plak. Nak tahu apa yang bestnye..second item kita beli hanya RM10 je. So Ida beli la kasut raya harga RM69.90 so second item boleh pilih harga yang sama atau ke bawah dengan harga RM10 je. Ida amik selipar harga RM49.90. So total Ida kena bayar hanya RM79.90.



Cepat sapa yang nak beli kasut tu..sampai 12hb may ni je katanya.

Dekat anak-anak pun tak beli apa sebab takde sale. Just pergi makan aiskrim dekat Baskin Robbins je.Balik dari Kuatan pun dah dekat kul5 lebih so kat Cherating tu kami singgah makan malam terus kat Restoran Mooneera. Jemput makan semua..heheheh



Pada rakan-rakan blogger yang lain selamat bercuti dan berhujung minggu semua..

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)