UBAT SAKIT LUTUT,AYAH TAK LARAT NAIK TANGGA,MAK MENGADU LENGUH KAKI

Assalammualaikum...

Bukan sahaja anak-anak dan diri sendiri.Kita juga nak jaga kesihatan keluarga tersayang kan? Orang-orang tua selalunya akan sakit lutut,sakit sendi,kebas tangan dan banyak lagi. Mak ayah selalu merungut. "Tak larat la nak jalan jauh lama-lama. Kaki mak ni dah tak kuat". "Kaki mak ni asyik lenguh-lenguh je".




Minggu lepas ayah ada bagitahu yang die sakit lutut dan tanya supplement yang sesuai. So Ida pun poskan 1 Set Sendi Tulang untuk ayah.


Biasa la bila dah masuk umur 40-an ni mula badan-badan nak rasa sakit. Kalau mak mertua Ida sampaikan kebas tangan-tangan. Nak pegang cucu lama-lama pun dah tak boleh takut jatuh.

Selalunya bila sakit-sakit badan dan lutut ni akan ambil minyak panas dan sapu. Tapi sebenarnya minyak panas ni pun tak elok sebenarnya. Bila dah sapu,hilangla sekejap. Nanti sakitya datang balik.



Di mana kandunagn Advanced Joint Health Tablet ni membantu untuk keselesaan sendi dan Ostematix untuk tulang yang sihat dan kuat.


Rahsia Dia Tambat Hati Suami Kaw2, Sambil Tersenyum Manja from iReach HD on Vimeo.

So apa kata kita hadiahkan 1 Set Sendi Tulang ni untuk diorang. Ni sampaikan ada yang kena solat duduk atas kerusi. Mana tahu dengan pengambilan yang konsisten insyaallah dah boleh berdiri solat macam biasa.

Nak order? sila klik



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

1 comment:

Followers

social network

APDM SAPS