HIAS RUMAH DENGAN MUDAH

11:42:00 PM

Assalammualaikum...

Sekarang ni nak hias rumah tak susah pun. Dengan zaman teknologi sekarang semuanya boleh nak buat. Nak beli lagi la tak susah. Google dan search buyer. Bayar online dah sampai depan rumah. Kalau ada sayur ke ayam pun nak order online agaknye..heheheh


Trend nak hias rumah sekarang ni dengan wallpaper yang just tampal je kat dinding..Boleh je pasang sendiri taknya nak suruh designer rumah datang buatkan.hehehe



Malah ada juga jenis berus cat yang telah diukir hiasan kat atasnya. Kita just celup dalam cat dan gelek je kat dinding..apa punya bahasa la..hheheh



Cantik kan? Senang je nak hias rumah la pasni tapi tunggu Ida beli rumah dulu la..sekarang ni dok rumah sewa tuan rumah yang untung.hehheh

You Might Also Like

7 comments

  1. menarik.. tapi saya prefer kpd warna plain... tak serabut..

    ReplyDelete
  2. betul tu,almost every thing di hujung jari.pilih je mana yang nak.

    singgah dari segmen siti.

    ReplyDelete
  3. Zaman sekarang ni semuanya di hujung jari je.

    ReplyDelete
  4. Interested dengan berus yang main celup2 gelek2 tu :)
    Wallpaper tu x berani nak lekat sendiri pasal ada nampak rumah sedara macam x kemas cara tampalannya. Kalau dah salah lekat boleh reverse back ke?

    ReplyDelete
  5. Menarik tu, dah rasa macam nak buat ^-^

    ReplyDelete

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)