BUKAN MAK SAHAJA CANTIK,ANAK PUN JADI PUTIH GEBU

Assalammualaikum...

Wah dah nak cuti sekolah ni. Masing-masing mesti sibuk nak bawa anak-anak g holiday kan. Ida pun ada family hujung minggu ni kt Gambang Resort. So tak dapat nak update blog 2 hari tu tapi balik nanti Ida akan kongsikan citer-citer masa familuy day k.

Entry kali ni takde la gempak sangat. Saja je nak kongsikan kesan seorang customer ni selepas pengambilan set ibu mengandung Shaklee.

Semalam nak hampir pukul11 juga,salah seorang customer Ida mesej.


Yang selebihnya perbualan kami Ida tak screenshot la kan.

Apa kata custmer Ida ni dikenali dengan Kak E selepas tengok perubahan kulit pada anak kawan die. Die sendiri pun nak anak die cantik putih gebu dan kulit licin. Paling penting taknak anak kena jaundis.

Memang set ibu mengandung ni bukan sahaja untuk bayi dalam kandungan malah untuk kulit ibu juga. Kan dah dapat bonus anak pun kulit cantik.


Ada cerita seorang teman Ida. Dulu die mengandungkan anak 1st,minum air soya biasa yang beli kat kedai. Bila lahir anak die alami masalah kulit alergik yang teruk walaupun kulit putih.

Tapi bila anak kedua die amik ESP Shaklee dalam set ibu mengandung. Anak je lahir kulit cantik je malah takde masalah kulit skit pun.

Ada orang cakap Shaklee ni mahal. Dulu pun Ida rasa macam tu tapi selepas Ida bandingkan harga dengan supplement kat farmasi ternyata lebih murah dan menjimatkan.


Bila dah nampak bukti depan mata,kita pun teringin kan nak anak kita cantik dan putih gebu camtu.

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

5 comments:

  1. Yup..Set Shaklee ESP Ni memang semua orang suka.
    Good Sharing Awak

    ReplyDelete
  2. salam kenal,, saya pun minum ESP ni,, saya ambil sejak tiga tahun lepas,, tapi tak selalu la minum,, tengok pada kerajinan huhuhu,, efeknya memang baik untuk kulit muka,, jerawat akan berkurangan,, itu kesan daripada apa yang saya guna,, tak tahu lah kalau orang lain,,

    ReplyDelete
  3. PERHATIAN!!!!! PERHATIAN!!!!!!!
    nak kulit GLOWING dan PUTIH GEBU seluruh badan?
    nak jadi yang paling MENAWAN di kalangan kawan dan rakan sekerja?
    nak produk yang JANJI BERKESAN tanpa kesan sampingan?

    cubalah zettawhite whitening kapsul dari Taiwan!!
    inilah rahsia kulit artis Taiwan begitu putih dan cerah!!!
    inilah peluang anda memiliki kulit yang serupa artis!!

    Mengapa zettawhite?
    <3 capros dari Phyllanthus emblica (US whitening Patent 6124268、6290996、6235721、6362167、6649150、8206757、EP 1465589 B1) : sudah ada research paper mengesah ia ada whitening effect . Memutihkan badan dengan mengurangkan melanin
    <3 revasterol: anti-penuaan
    <3 ceramide: membaiki cell, mengurangkan flek hitam, melembapkan kulit
    <3 l-cysteine:mengambil tempat dlm proses pembentukan l-glutathione. Ia juga mengurangkan jeragat, pigmentasi
    <3 coq10 (US7910340、DE60225478、EP1466983、RU2298035、AU2002357526、CA2471763、JP5074287、CN100523205、I349039 skin patent): dari kilang kanebo, japan yang adalah kilang penghasilan coq10 terbesar di dunia dan mempunyai pengalaman dlm hasilan coq10 selama 40 tahun yang menghasil 100% natural coq10, bukan sintetik. Sudah ada research ia dpt mengurangkan kedut.
    <3 bioperine (US Patent 5536506 ; 5744161; 5972382 ; 6054585;、JP3953513、CA224746,EP0810868): meninggikan absorption semua content lain, biar semua yang dimakan berefektif & X dibazir!!

    nak order?
    pm page: https://www.facebook.com/Zaqueno-Skin-1698193270483766/?ref=bookmarks
    >> direct link ke pm: https://www.facebook.com/messages/1698193270483766/
    atau whatsapp 010-840 9080
    >>direct link ke whatsapp: https://api.whatsapp.com/send?phone=60108409080
    atau wechat: zaqueno

    ReplyDelete

Followers

social network

APDM SAPS