REPEAT ORDER LAGI

Assalammualaikum...

Ida bukan sahaja nak membantu kesihatan korang akan lebih baik malah nak membantu diri Ida sendiri mahupun Ida atau anak-anak.

Dengan zaman sekarang,anak-anak terdedah dengan macam-macam jenis makanan. Kita sebagai ibu bapa mesti nak anak-anak dapatkan nutrisi yang sempurna untuk mereka.

Begitu juga dengan Ida....


Ida nak Asyraf dapatkan zat-zat yang penting untuk tumbesarannya. Dulu Ida tak bagi die makan tapi sekarang semakin membesar. Macam-macam benda die nak makan...So Ida berikan Mealshakes kat die..sebelum ni ada bagi makan Chewable Vitamin C tapi die tak berapa nak makan..So kalau bagi Mealshakes senang,letakkan je 1 sudu dalam susu die sekali setiap hari.


So stok dah habis Ida repeat order lagi. Termasuk untuk Ida sendiri yang jarang minum susu. Semestinya Ostematrix pilihan yang terbaik untuk pembentukan tulang dan gigi.

Ida suka makan Ostematrix ni sebab bila bangun setiap pagi tak rasa sakit-sakit badan.

Herbal blend ni Ida suka pakai sebab tumit Ida pecah dan merekah. Ida start gune sebab Aqil ada masalah kulit kering dah nampak cam kurap pun ada. Alhamdullillah masalah tu dah hilang sekarang. Tapi Ida still pakaikan sebab bau die wangi sangat walaupun bau macam methol tapi kandungan die semula jadi dan free paraben..

So sesiapa berminat nak order,cepat-cepatla cari Ida k...

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

1 comment:

Followers

social network

APDM SAPS