BILA ANAK BERTUKAR JADI SUPERMAN!

Assalammualaikum...

Malam-malam ni buntu plak nak cari idea nak update blog. Dah ada entry dalam draft tapi taknak publih lagi. Taknak korang bosan plak singgah blog Ida yang tak berapa famous ni kan.

Anak-anak Ida ni bila tidur lambat mula la habis dipunggah nye mainan. Bersepah la satu rumah. Si Aqil plak dah pandai sekarang, masuk bilik. Satu-satu die amik mainan bawa keluar.


Tadi melayankan anak-anak tengok Timmy Time,ade la adegan si kambing timmy ni jadi superhero. So si Asyraf pun masuk bilik ambil 2 helai kain lampin suruh ikatkan. Katanya nak jadi 'superman'.


Dah ikat untuk die suruh ikatkan plak untuk Aqil. Aqil pun kemain suka main ngan abang die. Berlari sana sini. Tepat kul10.30 Ida bawa anak-anak masuk bilik. Main sekejap guling-guling atas katil. Terus tidurkan. Kan senang.heheheh...

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS