KOLEKSI TUDUNG AIDIJUMA

10:48:00 PM

Assalammualaikum..

Mungkin sekarang ni trend orang suka pakai shawl tapi Ida tak suka sebab tak pandai pakai. Tambah nak belit-belit ntah ambil masa berapa lama nak bersiap.hehehhe. Ida dari dulu setia dengan tudung bawal je, Ada juga beberapa helai tudung instant tapi lebih selesa dengan tudung bawal. Trend sekarang tudung aidijuma.




Ikutkan hawa nafsu ni semua nak beli sebab design die sume comel je. Walaupun ada beberapa design yang nampak serabut, maybe orang lain pakai nampak cantik. Tapi kalau nampak serabut sangat Ida tak suka.hehehe..




Ini beberapa design yang latest. Sebenarnya design-design die ni ada jenis white label, black label, red label,dan green label. Yang murah white label harga RM10 je. Bidang tudung biasa la bidang 45 ada juga bidang 60. 



Dan yang tak bestnya kalau beli online memang cepat habis. So terpaksa la beli dari seller-seller yang beli secara borong. So harga dia jadi up la skit sebab charge upah. Ida pun tak beli dari 1 seller je sebab kadang-kadang ada yg buat sale kombo la,nak habiskan stok. Time tu la nak ambil peluang.hehehhe




Ada juga seller yang jual old season aidijuma, Ida tak tahu la harga asal die brape. Tapi ada yang kadang-kadang mencecah beratus-ratus menyebabkan Ida rasa tak logik plak pada harga untuk sehelai tudung.



ini contoh prelove old season yang ada orang jual

Tapi apa-apa pun kita beli ikut kemampuan kan. Mana yang rasa tak logik harga dia jangan beli, baik gunakan duit tu untuk keperluan lain. Melainkan la kita memang suka sangat design tu.






gambar Aqil masa umur 2bulan

Ida memang suka pakai tudung bawal. Agak banyak juga la tudung kat rumah sebenarnya. Tudung bawal ruffle la, manik la, bawal biasa dan sekarang koleksi tudung aidijuma. Siapa peminat tudung bawal,boleh la beli. Memamg senang nak bentuk.

You Might Also Like

2 comments

  1. Assalamualaikum

    Saya ade jual beberapa lagi koleksi AJ BL (New Item) RM38 termasuk postage
    Kalau berminat bole wassap saya 0142611131

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum

    Saya ade jual beberapa lagi koleksi AJ BL (New Item) RM38 termasuk postage
    Kalau berminat bole wassap saya 0142611131

    ReplyDelete

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)