MASALAH HIDUNG BERAIR ATAU RESDUNG

Assalammualaikum..

Bila dah ada masalah resdung ni memang dah jadi perkara biasa jika dapat masalah hidung berair ni. Ida pun gak risau semenjak2 ni Asyraf bangun pagi je mesti die macam selsema je. Sebab Ida ngan en suami memang ada masalah resdung ni. Nak kena pantau die ni..Sebenarnya ramai yang tak tahu Omega Guard ni memang bagus untuk ada masalah hidung berair atau resdung ni. Sebelum itu jom kita lihat tanda-tanda resdung ni.


TANDA-TANDA RESDUNG


  • Hidung selalu tersumbat 
  • Lender dari hidung dan tekak 
  • Sakit atau rasa berat muka terutama kawasan diantara mata 
  • Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang 
  • Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan 
  • Gejala alahan hidung seperti bersin, gatal hidung dan sebagainya



ATASI MASALAH HIDUNG BERAIR ATAU RESDUNG

OMEGA GUARD

Omega Guard ni mengandungi Omega -3 dan Omega-6 yang bertindak sebagai anti- radang yang menyebabkan resdung. Sebab tu kalau ibu mengandung amalkan Omega Guard, insya-Allah bayi dalam rahim tak mewarisi eczema atau allergi yang lain.

ALFALFA COMPLEX

- Mempunyai kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri
- Ia kaya dengan sumber klorofil dan membantu mengurangkan keradangan terutama akibat dari ekzema, resdung, alergik dan gegata.
* Pesakit SLE tidak digalakkan ambil Alfalfa..

B COMPLEX

- B6 penting untuk pemuliharaan selaput lendir yang sihat dan membantu pengeluaran antibodi badan
- Membantu dalam pembinaan protein dalam tubuh
- Membantu hati menghasilkan glikogen yang diperlukan oleh kulit untuk menyingkirkan sel-sel mati
- Memelihara sistem saraf dan berfungsi sebagai anti-stress

VITAMIN C

- Bertindak sebagai anti-histamin tanpa perlu kita mengalami side effect dari pengambilan drugs anti histamin
- Menstabilkan pengeluaran histamin dalam tubuh
- Membantu mencegah penyempitan tiub bronkiol
- Meningkatkan fungsi T-Cell dan Macrophage (Fungsi sistem pertahanan badan, sel darah putih)
- Meningkatkan pertumbuhan tisu.

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210

Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS