DAH 1 MINGU TAK UPDATE BLOG!!

Assalammualaikum...

Dah dekat 1 minggu Ida tak update blog..sampaikan ade jgk orang yg perasan sebab tak update status kat newsfeed facebook.hehhehe..

Actually Ida pergi bercuti ke Melaka. Saja bawa anak-anak holiday disebabkan en suami tiap2 bulan naik offshore..balik dari Melaka singgah kejap kat Johor jumpe Ibu Ida.Semalam baru sampai rumah kat Kemaman pukul 4 pagi..hhuhu..



Yang naik nak marah nye, anai-anai buat pesta kat rumah..kemain lagi die buat sarang. Ni hilang pun belum penat lagi..Nak settle kan masalah anai-anai ni aduh..penat..atas bumbung jangan cakapla memang banyak la.. Tambah masa hujan- ni memang cepat la die keluar..

Nanti Ida akan kongsikan tempat-tempat menarik di Melaka, Yang bestnye tempat makan la..Ida kan suka makan so memang lda akan cari tempat terbaik..hehhe

STAY TUNED!!

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS