MENANG SEGMEN GIVEAWAY BLOGWALKING MAMANIZA

11:08:00 PM

Assalammualaikum..

Actually hadiah ni Ida dah dapat dari semalam tapi tak berkesempatan nak update. Hadiah beg comel ni dapat dari Segmen Blogwalking bersama Mamaniza.com. Ida peserta 128 dan menang hadiah dari Kak Niza. 



Ni dah kali ke-2 Ida menang hadiah dari segmen Mamaniza..Sebelum ni Ida dapat tasbih warna putih, cantik..tapi dah lama so tak berkesempatan nak update. First time hadiah giveaway sejak Ida join blogging ni dari Mamaniza la..heheh..teruja sangat masa tu.


So bagi sesiapa yang ade join segmen dari Mamaniza boleh klik check kat sini

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)