SAYA SUKA SHOPPING ONLINE

8:51:00 PM

Dengan zaman teknologi sekarang ni.kalau boleh semua benda boleh je jual dalam internet. Jeruk,baju,tudung,kasut, even coklat rm0.20 pun ada je orang jual. Tapi jangan kata tak laku,memang laku sangat sebab pe?sebab sesetengah orang sibuk kerja,takda masa nak kelaur beli barang. Tambah dengan taraf hidup sekarang ni. Kaum hawa ramai yang berkerja. Banyak la web sekarang contohnya Zalora, paling famous siap masuk iklan dalam tv lagi...

Tak kecuali Ida, Ida sendiri memang suka beli barang online. Selalu nya baju,barang mainan anak2,buku. Ida jarang nak keluar berjalan2, Suami pun cuti hari Jumaat je,kebanyakan kedai2 kat Kemaman ni hari Jumaat masing2 tutup. Lagi 1, Kemaman ni xmacam KL merata shopping complex. Nak pergi jalan-jalan shopping paling dekat kat Kuantan. Nak sampai pun 1 jam. Jarang nak pergi,suami pun kadang2 time cuti die nak dok rumah je..Selalunya Ida shopping dalam FB je, yang web ni jarang sebab kadang2 ada yang Ida suka tapi tak tahu saiz muat ke tak. Kalau dalam FB ni boleh tanya2 kan...




Bisnes Shaklee ni pun sama,shopping online je..senang tapi just bagi yang dah join jadi ahli je dapat beli online.Nanti korang akan dapat ID dan Password sendiri. Macam sesetengah bisnes, kena pergi stokis la ambil barang. Ada perjumpaan group la sampai tengah2 malam..Hello...Shaklee ni bukan cam MLM k...
Dalam Shaklee ni,korang usaha korang yang dapat. Upline korang ingat goyang kaki je ke? Diorang pun bekerja sama je cam korang.

So ini je Ida nak cakap,entry seterusnya Ida nak bagi link web yang selalu Ida shopping.kot2 la korang rasa nak beli kan,..


You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)