KERJA SAMPINGAN DI RUMAH

8:31:00 PM

SAYA PENGGUNA SHAKLEE??
SAYA MAHU PENDAPATAN SAMPINGAN??
MAHU BANTU KELUARGA??

Anda seorang suri rumah sepenuh masa?

Anda seorang yang masih belajar dan ingin mendapat pendapatan sampingan diluar jangkaan anda?

Anda Ingin membina satu perniagaan dari rumah yang bernilai ribuan ringgit?

Anda Ingin meningkatkan lagi pendapatan keluarga hanya dari rumah?

Khas bagi pengguna tegar Shaklee. Tak perlu meminta-minta diskaun harga barangan Shaklee. Sedangkan korang boleh dapatkah HARGA AHLI dan juga DUIT BONUS $$$.

Jimat duit dan ada peluang dapat BONUS besar dari Shaklee. Ini bukan mustahil. Hanya mulakan dengan RM75 seumur hidup atau FREE membership bersama SHAKLEE.






JOM JADI AHLI SHAKLEE & SERTAI KELUARGA KAMI.....

MENGAPA SHAKLEE?

○BERPELUANG MENJANA PENDAPATAN DI RUMAH
○BERPELUANG MENIKMATI BONUS 2,3,4 ANGKA SETIAP BULAN

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE
a. Nikmati produk TERBAIK dgn harga ahli yg sgt-sgt BERBALOI
b. Berpeluang menjana PENDAPATAN tidak kira di mana anda berada melalui produk shaklee
c. Bekerja bersama kami di GROUP IREACH SHAKLEE yang bekerjasama dalam mencapai cita-cita. Terdiri dari srikandi-srikandi cekal yang bekerja dari rumah & bkerjaya dlm pelbagai bidang.
d. Tidak perlu keluarkan wang berlebihan untuk menyimpan stok di rumah, SHAKLEE menyediakan sistem online untuk pembelian produk & terus menghantar produk kepada pelangan2.
e. NIKMATI BONUS sehingga 2,3 angka setiap bulan bergantung pada usaha anda.

Macam ida sendiri, selepas dapat anak ida ambil keputusan untuk tidak bekerja. Kalau boleh ida nak jaga anak sendiri,biar anak membesar depan mata ida. So ida ambil keputusan untuk buat bisnes Shaklee selepas Ida dah cuba prosuk Shaklee dan mendapat kesan kebaikan die..


Ida tak payah susah2 nak simpan stok.Ada modal skit,Ida simpan skit2..sampaikan bila barang Shaklee sampai,anak akan sibuk kata " Mummy ubat,nak senyum ". Apa lagi dia nak jadi model Shaklee la..hehehehe...

Berubah lah sekarang...anda pasti tak kan menyesal..Hanya online sahaja ANDA boleh buat DUIT..Pendapatan BULANAN yg lumayan..4,5,6 angka sebulan..
Bertindak SEKARANG!

"Kejayaan and adalah jaminan kami"

Berminat?
Kami sedia membantu anda utk berjaya. Anda ingin menjadi salah seorang dalam group kami? kami mengalu-alukan dan memastikan anda sukses jika anda sentiasa mengikuti apa yang kami akan aturkan. Tiada yang mustahil dan semoga niat murni ini sentiasa dipermudahkan. In Shaa Allah.

Sebarang pesanan dan pertanyaan boleh hubungi saya :

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)