SHAHROL SHIRO BAKAL BERKAHWIN TAK LAMA LAGI?

2:32:00 PM

Assalammualaikum..

Haa..kali ni entry Ida lain skit. Psal artis plak..tak pernah-pernah nak cakap psal artis dalam blog ni. Takde apa-apa yang menarik pun. Saja je nak kongsikan gambar Shahrul Shiro salah satu kumpulan yang menang masa Maharaja Lawak Mega 2014 yang kebetulan datang ke Kedai Emas Hafiz dekat Kluang minggu lepas.





Sebelum ni Ida ada share psal kedai emas milik adik ipar Ida ni. So minggu lepas adik ipar hantar gambar dalam group die bersama Shahrol Shiro dan bakal isterinya datang beli barangan kemas kat kedai.


Adik ipar bagitahu diorang akan berkahwin tak lama lagi. Katanya cantik bakal isterinya tapi pemalu. So tak dapat la nak share gambar die,hanya gambar dari belakang.


Mana tahu nanti dapat pergi makan kenduri rumah die.hheheh..Sapa tahu kan...

So sapa yang nak beli emas boleh singgah kedai adik ipar Ida ni ye. Betul-betul berhadapan dengan Kluang Mall sebelah CIMB Bank. Nanti bagitahu nama Ida,dapatla discount skit...hehehhe

You Might Also Like

2 comments

  1. wahhh, eksklusif ni, wartawan pun belum dedahkan cerita ni kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..kan2..yelah kot...agknye kalau tahu kecoh tak..huhuh

      Delete

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)