Showing posts with label TESTIMONI. Show all posts
Showing posts with label TESTIMONI. Show all posts

Sunday, January 17, 2016

TESTIMONI CARATOMAX SHAKLEE,ADA MASALAH RABUN MATA?

Assalammualaikum,..

Masalah rabun mata ni adalah biasa berlaku pad sesiapa pun tak kira peringkat umur .Anak kecil yang belum bersekolah pun berisiko untuk alami masalah rabun mata ni. Bila berlaku masalah rabun mata ni dengan secara automatiknya korang kena la pakai kaca mata.



Rabun mata ni ada 2 jenis iaitu rabun jauh dan rabun dekat. Rabun jauh tak diketahui puncanya tetapi salah satunya adalah faktor keturunan dan ada juga orang kata sebab terlalu membaca dalam keadaan terlalu dekat. Manakala rabun dekat pula selalunya berlaku pada orang yang berusia di mana ia terlalu fokus untuk melihat sesuatu objek.


Banyak cara yang boleh dilakukan untuk selesaikan masalah rabun ni selain dengan memakai kaca mata iaitu dengan memakai kanta lekap atau rawatan laser yang kos nya sangat tinggi.


Bagaimana Caratomax Shaklee membantu untuk mempertingkatkan penglihatan?

Ini kerana ia akan menghasilkan 'ungu visual' yang membolehkan kita mengekalkan penglihatan di dalam gelap. Ini akan mempertingkatkan masalah penglihatan seperti rabun malam, rabun dekat,mata kering,kelesuan mata, glaucoma,katarak dan banyak lagi.


TESTIMONI CARATOMAX SHAKLEE



Nak order? sila klik


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293


*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

Thursday, December 17, 2015

TESTIMONI COLLAGEN POWDER SHAKLEE,BUKAN CALANG-CALANG KOLAGEN

Assalammualaikum...

Sana sini cerita tentang kolagen. Dah macam-macam jenama produk kolagen yang dikeluarkan dan tak semuanya sesuai dengan seseorang. Kalau kawan pakai ok je kulit tambah cantik tapi kita pakai dah masuk 3 tong pun tak jadi apa-apa.



Kalau bercakap psal kolagen semestinya orang terus kata kan ini untuk kecantikan kulit,untuk kulit nampak lebih cantik berseri tertarik memang debommm...hehehe


Tapi sebenarnya ramai tak tahu kolagen ini bukan sahaja untuk cantik tapi untuk kesihatan dan kebaikan yang lain.Contohnya untuk kesihatan sendi dan tulang.

Sebab apa Ida katakan untuk kesihatan tulang dan sendi?


Kerana di dalam Collagen Powder Shaklee terdapat glukosamine ekstrak kekerang yang mempunyai cecair sinovia yang membekalkan pelincir kepada sendi-sendi.Malah membantu untuk tulang lebih kuat dan elakkan kerapuhan tulang.

Sebab itu la kolagen ini amat digalakkan untuk yang berusia 30 tahun ke atas kerana semakin berusia semakin kurang kolagen yang ada dalam tubuh badan kita. Tapi kalau usia bawah 30 tahun pun takde salah pun kalau nak makan.hehehe



Testimoni Collagen Powder Shaklee






Nak order pek kombo promosi ni? sila klik

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293


*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

Thursday, September 3, 2015

CARA HILANGKAN KOTORAN WARNA PADA DINDING,ART OF KIDS

Assalammualaikum..

Mesti ibu-ibu kat rumah ada anak-anak yang suka conteng dinding kan. Asal dapat pen atau warna mesti nak conteng dinding. Itu belum termasuk guna marker lagi...aduh..habis dinding. Pening kepala fikir camner nak hilangkan. Marah pun tak guna jugak.




Sama la macam anak-anak Ida. Si Asyraf tak buat masa kecil tapi si Aqil. Aduh bukan setakat dinding je tangan dia, badan Asyraf pun habis dicontengnya. Ini Ida nak tunjukkan video cara hilangkan kotoran warna pada dinding dengan menggunakan Basic H Shaklee.




CARA HILANGKAN KOTORAN WARNA PADA DINDING




Nampak kan perubahan yang berlaku. Kalau terkena marker pun boleh hilang tapi ambil masa sedikit dan kena gosok dengan kuat.

Paling best ye kalau nak sental kat badan anak dah tak kisah sebab dijamin 100% semulajadi dan NO CHEMICAL. Dah tak payah nak guna sabun.


Nak order? sila klik


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

Monday, June 29, 2015

TESTIMONI SET CANTIK SHAKLEE,RUGI KALAU TAK CUBA SEKARANG

Assalammualaikum....

Alhamdullillah masih dapat menaip entry arini walaupun keadaan yang tak mengizinkan. Apa-apa perjuangan mesti diteruskan.Kali ni Ida hanya nak kongsikan beberapa testimoni set cantik Shaklee yang sudah ramai dah mencubanya.

Serius memang akan rasa berbaloi dan tahan lama walaupun masih ramai lagi yang masih tak percaya. Belum cuba belum tahu kan. Try and error..

TESTIMONI SET CANTIK SHAKLEE







Hah nampak tak? Masih tak percaya ke?
Bila dah cuba pasti berpuas hati..
If masih tak percaya boleh tengok video akak ni yang merana disebabkan jerawat yang sangat teruk


Cara Elakkan Jerawat Di Muka Dengan Cepat Lepas 7 Tahun Terseksa! from iReach HD on Vimeo.

Dah dengar apa yang die cakap?




Nak order? sila klik


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

Wednesday, June 10, 2015

PENCUCI AJAIB,SEMUA PUN BOLEH

Assalammualaikum...

Pernah tak korang nak cuci periuk atau kuali yang dah lama kesan gris atau minyak yang susah nak tanggal? Kalau berus memang ambil masa dan sakit tangan kan?


Kalau rendam sebulan pun belum tentu senang nak cuci kan?
Pencuci ajaib yang Ida nak cakaplan ni dijamin selamat dan berkesan. Bukan je boleh hilangkan gris dan minyak  (klik sini)malah boleh putihkan balik kasut sekolah anak-anak yang bila dah masuk pakai tak sampai 2-3bulan dah lunyai sebab gosok terlalu kuat. Selain itu korang boleh rendam sayur hijau yang dah layu supaya kembali segar dan rangup.

Betul Ida sendiri dah buat? boleh tengok kat sini

Kandungan utamanya ialah minyak jagung dan minyak kelapa. 100% semulajadi.



Ini antara testimoni Basic H Shaklee yang orang lain pernah buat.

Selain rendam sayur dan cuci kuali Ida suka letakkan sedikit masa anak-anak demam. Memang demam cepat je kebah tanpa makan ubat pun. klik sini

Sebab sekarang ni Shaklee tengah open tawaran bagi sesiapa yang mendaftar dan membeli sekurang-kurangnya 1 botol Basic H Shaklee dan mendapat 1 botol FREE VITALEA


So jangan lepaskan peluang ni k....

Berminat nak order? sila klik

Sila hubungi saya untuk sebarang pesanan dan pertanyaan:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

Friday, May 8, 2015

TESTIMONI NUTRIFERON SHAKLEE,NO MORE PANADOL

Assalammualaikum...

Apa ubat yang korang akan makan kalau demam atau jatuh sakit? Confirm orang akan amik panadol kan. Bercakap pasal panadol ni dulu Ida ada ketagihan..bukan teruk la. Kalau Ida tension Ida suka telan panadol sampai 5-6biji. Teruk kan? Tapi sekarang tak la..ni masa zaman sekolah dulu...Tapi berkesan ke? Takpun..bukan boleh hilang stress pun. Ok taknak citer bab dulu.



Kali ni Ida nak kongsikan testimoni Nutriferon Shaklee memandangkan setelah berbulan-bulan takde stok sampaikan kami sebagai pengedar mintak stok sana sini sesiapa yang ada sedikit nutriferon ni memandangkan bulan lepas kes demam denggi meningkat kan? Dan sekarang Nutriferon Shaklee in the house!!


TESTIMONI NUTRIFERON SHAKLEE







Nutriferon Shaklee ni terbukti berkesan dengan hasil penyelidikan selama 40tahun. Lama tu..ingat senang ke kita nak buktikan ia selamat dan berkesan dalam masa yang singkat. Ia terbukti dapat meningkatkan imun badan seseorang dalam masa 3 hari sahaja..

Jangan risau ia selamat dimakan dengan  formula ekslusif yang mengandungi ekstrak labu, ekstrak safflower, ekstrak benih Asian Plantain dan ekstrak bunga Japanese Honeysuckl.

Nak order? sila klik

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

Monday, April 27, 2015

TESTIMONI GLA COMPLEX SHAKLEE,RAHSIA PARA WANITA SIHAT DAN CANTIK

Assalammualaikum...

Kecantikan seorang wanita bukan sahaja pada paras mukanya malah pada kesihatan dalaman die juga. Bila kesihatan seseorang itu sangat baik ni menunjukkan kecantikan wanita itu juga terserlah,betul tak?




Yelah kalau wanita itu jatuh sakit,badan penat,asyik nak marah je..mana la nak cantik kan?heheheh. Saja nak gurau..Entry kali ni Ida nak kongsikan beberapa testimoni GLA Complex yang menjadi rebutan para wanita.



Kebanyakkan orang tahu GLA Complex ni untuk masalah kesuburan atau period tak teratur kan. Selain itu ia juga membantu masalah kulit supaya lebih nampak glowing gitu.


KEBAIKAN GLA COMPLEX

  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
  • Meningkatkan kesuburan.
  • Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
  • Membantu dalam menangani menopause.
  • Menguatkan kuku & rambut.
  • Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
  • Membantu menangani ekzema.
  • Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
  • Menguatkn immuniti badan.
  • Mempelahankn process penuaan.
  • Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung.
  • Mengawal kencing manis
  • Mengawal kolesterol.
  • Bagus untuk saraf. 

TESTIMONI GLA COMPLEX SHAKLEE







Best kan? Bukan sahaja bagus untuk kesihatan dalaman seorang wanita malah membantu untuk mencantikkan kulit. So tak rugilah kalau kita membeli dan konsisten makan. Bagi yang dah berkahwin untuk suami juga kan?

Nak order? sila klik di sini


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

Monday, April 6, 2015

FAEDAH CINCH SHAKE MIX SHAKLEE,WOW KURUSNYA KO!

Assalammualaikum....

Harini Ida nak kongsikan faedah Cinch Shake Mix Shaklee. Ramai kebanyakkan yang amik set kurus akan add on ESP Shaklee dalam set mereka tapi kali ni nak ceritakan tentang Cinch Shake Mix Shaklee. Sehinggakan ada yang menegur "wow slimnya ko macam patung barbie".




Ramai yang tak tahu sebenarnya Cinch Shake Mix Shaklee ni amat sesuai untuk membantu menurunkan berat badan. Ia sangat sesuai untuk atasi masalah "Yoyo Effect". Apa tu "yoyo effect" klik di sini.





Minggu lepas Ida dapat seorang customer pelatih PLKN ada masalah berat badan berlebihan. Mereka memerlukan berat badan yang ideal untuk bekerja so dia ada tanyakan tentang Cinch Shake Mix Shaklee.

Sini Ida akan ceritakan sedikit tentang Cinch Shake Mix Shaklee


Faedah Cinch Shake Mix Shaklee


  • Boleh gantikan sebagai meal replacement (sarapan,makan tengahari dan malam) ini kerana ia akan mengenyangkan perut korang dengan lebih lama. 
  • Rendah (22 GI) sesuai bagi pesakit kencing manis 
  • Walaupun ia akan menghilangkan lemak-lemak dengan membakar kalori dengan sempurna tapi ia akan tetap memelihara otot korag supaya tak jadi mengeleber. 
  • Setiap hidangan cinch shake mengandungi 24 gram protein bagi tujuan meningkatkan metabolisma untuk memberikan tenaga 
  • Kaya dengan protein dengan leucine – asid amino. Dimana protein ni menahan rasa keinginan korang nak makan berlebihan. Bagus kan? 
  • Merendahkan kadar gula tapi memberi tenaga 
  • Tiada perasa, warna atau pemanis tiruan


Mungkin ada yang tak suka rasa kosong kacang soya tapi jangan risau sebabnya Cinch Shake Mix Shaklee ni ada 3 perisa yang sangat lazat iaitu Cafe-Latte,Chocolate dan vanilla. Yummy....


Testimoni Cinch Shake Mix Shaklee




Alhamdullilah ramai yang berpuas hati selepas mengambil Cinch Shake Mix Shaklee untuk kuruskan badan. Ingat nak kurus tak semestinya tak boleh makan apa yang kita suka. Nak kurus biarlah kurus dengan sihat bukan kurus tak sihat.


Nak order? sila klik



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com


*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.




Google+ Followers