Showing posts with label KELEBIHAN DAN FAEDAH JADI AHLI SHAKLEE. Show all posts
Showing posts with label KELEBIHAN DAN FAEDAH JADI AHLI SHAKLEE. Show all posts

Monday, July 18, 2016

8 KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

Assalammualaikum...

Rata-rata customer yang mesej Ida bertanyakan harga produk Shaklee suka survey harga. Ye itu normal bila kita ni jenis suka nak beli barang dengan harga murah. Tapi menjadi masalah bagi seorang pengedar tu bila beli barang dengan orang lain tapi minta guide dengan orang lain.





Sepatutunya itu dah menjadi layanan ekslusif bagi pelanggan kita bukan bagi pelanggan orang lain. Sebab itu la bila sesiapa yang mesej Ida nak survey harga ni Ida tetap akan layan juga. Tapi Ida akan cadangkan dengan lebih baik supaya DAFTAR SEBAGAI AHLI. Lagi mudah..dan korang taknya lagi nak survey-survey harga.



Mesti ada cakap ala saya nak makan sendiri je, bukan nak berbisnes pun. Itu tak menjadi masalah. Kebanyakkan orang sebenarnya daftar ahli untuk dapat harga ahli, harga dah memang confirm special untuk yang jadi ahli. Taknyah lagi nak order kat orang lain, nak survey harga bagai.

8 KEBAIKAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1. Confirm dapat diskaun keahlian yang hebat hampir 25%. Itu belum time promosi lagi. Kongsi beli dapat harga lebih murah dari harga ahli.


2. Proses pembelian dengan lebih mudah. Klik..klik je di www.shaklee2u.com.my dan terus pilih barang yang kita nak beli. Atau pun sesiapa yang daftar bawah Ida, nak mintak Ida belikan pun boleh. Nanti Ida transfer point je.

3. Bonus bulanan pun dapat kalau setiap bulan UV (point) korang 150Uv ke atas



4. Bagi yang berminat nak mulakan bisnes Shaklee jangan risau ada tunjuk ajar dari Ida dan sifu-sifu hebat. Dan semestinya akan join group bisnes iIreach Shaklee yang sangat hebat. Ajar korang dari A to Z.



5. Tak pelu simpan stok bagi yang nak berbisnes

6. Bagi yang nak makan sendiri je, tak pelu maintain kan point korang dan jangan risau keahlian seumur hidup. (kalau adik beradik, sedara mara nak beli..guna je ID korang.point korang dapat).

7. PERCUMA PERCUTIAN LUAR/DALAM NEGARA ATAU UMRAH (bergantung pada point)

8. Intensif kereta. Boleh pilih kereta apa yang korang nak dan yang lain Shaklee bayar (bergantung pada point)  



Nak daftar jadi ahli hanya RM79.50 dah termasuk kos pos kit Shaklee atau kalau nak dapatkan FREE MEMBERSHIP korang perlu beli produk Shaklee RM670 ke atas (200uv)

Contoh:

2 botol Vivix Shaklee: rm475 (118point)x 2=rm950 (236point)


1 botol Vivix+ 1 Collagen Powder Shaklee+ Sustained Release Vita-C Plus : 

rm475 (118point)+rm298 (74 point) + rm92.50 (23point)= rm865.50 (215point )


Bila dah ramai membuat pembelian Shaklee, bila ramai dah merasai kebaikan produk Shaklee ni dah dalam masa yang sama ia akan mula berkembang dari masa ke semasa. Macam "jangkitan" dari orang ni ke orang tu. Secara tak langsung ia juga membantu untuk Ida dan orang lain untuk menambah pendapatan.


Masih nak risau lagi ke sedangkan produk Shaklee ni sudah berada di pasaran melebihi dari 100 tahun dan telah melakukan kajian yang menelan kos 300 juta USD!




Sesiapa berminat nak daftar sebagai ahli Shaklee boleh hubungi Ida segera



Monday, June 1, 2015

100 ANNIVERSARRY SHAKLEE BEST OFFER,RUGI NYA TAK JOIN

Assalammualaikum...

Sempena ke 100 anniversarry Shaklee bulan ni. Shaklee telah buat best offer untuk sesiapa yang register sebagai ahli Shaklee bulan ni.



Apa item yang RM27 nye..Herbal Blend Cream Shaklee


So rugila kalau korang tak join bulan ni. Tak rugi apa2 pun kalau korang tahu kebaikan die..boleh klik di sini.

Sapa nak jadi ahli boleh terus hubungi Ida k..sebab Ida akan mintak maklumat untuk pendaftaran dari korang.

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

Thursday, May 28, 2015

SHAKLEE BUKAN SEKADAR MLM

Assalammualaikum..

Alhamdulillah.walaupun Ida sekarang ada bisnes baru jual baju kanak-kanak dan alhamdullilah semakin banyak permintaan. Dari tshirt sahaja ada tambah legging. Sekarang ni dah tambah amik pyjamas dan jubah untuk raya nanti. Alhamdullilah semuanya Ida hanya jual dalam group whatsapp sahaja mungkin sebab senang nak tengok.



Tapi jangan ingat Ida dah tak jual Shaklee. Ida masih jual thatway Ida masih menceritakan tentang kebaikan Shaklee di dalam blog dan wall fb. Tak boleh nak stop sebab Ida dah jatuh cinta dengan bisnes ni. Bisnes ni la yang dah membuka mata Ida,buka minda dengan lebih ke depan.


Ada yang kata Shaklee ni sama macam MLM kat luar-luar sana. Orang atas akan dapat untung. Anak bawahan kena usaha lebih. NO!!

Shaklee bukan konsep macam tu tapi konsep die ko usaha ko yang dapat. Ko usaha skit dapat skit,ko usaha lebih dapat lebih. Apa yang korang usaha. Upline korang takkan dapat apa2. Semuanya totally korang yang punye.

Ni bisnes korang sendiri. Korangla yang kena berfikir bagaimana nak kembangkan empayar korang. Upline hanya sekadar tutunkan ilmu sahaja kat korang,guide sampai korang dapat apa yang korang nak.



Itu yang Ida dapat sejak kali pertama Ida join Shaklee dulu. Memang lain dari bisnes MLM yang Ida pernah kenal walaupun tak join. Just ikut kawan-kawan je g masuk kelas die.

Bagi siapa yang buat bisnes Shaklee ni mesti faham apa yang Ida sampaikan dan Ida pun nak tolong korang ubah kehidupan korang. 

Satu je dalam pemikiran Ida. Sampai bila kita nak hidup dengan cukup-cukup makan sahaja? Kalau dulu kita study amik pinjaman PTPTN macam Ida ni. Pengajian perubatan bukan skit tau..hampir RM5ok..mana nak cari duit nak bayar semua tu. Nasib baik masih belum kena blacklist lagi. Takkan anak-anak kita pun nak buat pinjaman macam kita.

Pinjaman PTPTN paling lama kena bayar selama 20tahun!! Masa tu korang dah umur brape..contohnya dah 44tahun masih dalam status hutang. Anak lagi masa tu confirm dah study kat kolej. Takkan diorang pun nak kena beban dengan hutang.

 So Ida fikir Ida taknak anak-anak Ida tempuhi semua tu. Bukan nak doa tapi ni perkara betul. Nabi S.A.W pun ada cakap " Jika kita nak tinggalkan dunia,tinggalkan harta untuk anak-anak supaya mereka boleh hidup selesa". Bila Ida tengok anak-anak masa tidur,mengalir air mata ni memikirkan masa depan diorang. Insyallah doa seorang ibu sentiasa adalah yang terbaik!!

Bagi sesiapa yang nak ubah hidup korang. Tak perlu buat fulltime pun xpe,buat part time pun boleh asalkan ada usaha dan kesabaran.

Ida ada ceritakan betapa sukanya Ida kerja dari rumah,korang boleh klik baca di sini

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com



Monday, April 13, 2015

5 KEBAIKAN YANG BEST JADI AHLI SHAKLEE,TAK RUGI APA-APA PUN

Assalammualaikum....

Ramai yang semakin jatuh cinta dengan produk Shaklee dan masih ramai juga yang tak tahu apa itu produk Shaklee kan. Kalau buka booth masih ramai tanya Shaklee ni jual apa ye. Selamat dan halal ke? Jangan risau produk Shaklee dari 100% sumber semulajadi,selamat dan halal digunakan. Okeh entry kali ni Ida nak ceritakan 5 kebaikan yang best jadi ahli Shaklee.





Ida start join Shaklee masa mengandungkan Aqil,tak silap masa kandungan Ida dah nak 7bulan camtu la tahun 2013. Kalau sapa yang dah join Shaklee mesti dah tahu kebaikan jadi ahli Shaklee kan? Yang masih tak tahu meh teruskan membaca penerangan Ida yang simple je ni.



Okeh ini Ida senaraikan perkara best bila jadi ahli Shaklee


5 KEBAIKAN YANG BEST JADI AHLI SHAKLEE

1. Beli produk Shaklee dengan harga murah/ahli iaitu jimat sebanyak 20%.

Okeh Ida bagi contoh set paling hot la kan..Set Kurus Shaklee. Nampak tak berapa banyak beza kalau korang dah jadi ahli Shaklee.


2. Bila dah beli dapat kumpul point dan ditukarkan pada bonus pada setiap 14hb.

Dah ada duit tambahan poket kat situ walaupun beli untuk makan sendiri je.

3. Boleh jual kat kawan-kawan atau ahli keluarga menggunakan ID kita. Kan dah dapat point kat situ.

4. Boleh beli sendiri melalui online. Taknyah mintak orang lain pos kan. Kalau korangla suka orang belikan atau beli sendiri? Mesti suka beli sendiri kan.

5. Taknya susah-susah suruh orang pm kita harga. Kita boleh tengok sendiri harga dalam website Shaklee atau dalam buku manual dan terus beli.

Ni antara perkara best kalau korang join jadi ahli Shaklee. Takpe kalau korang taknak buat bisnes, mana tahu satu hari nanti korang betul-betul serius nak berbisnes kan dah mudah. Cari je orang yang korang register jadi ahli takpun kalau korang register dengan Ida. Ida yang akan guide korang dan masukkan dalam group khas.

Masih nak tahu lebih lanjut kebaikan jadi ahli Shaklee, klik di sini

Ala bukan mahal pun nak jadi ahli hanya RM65 seumur hidup tambah RM10 (untuk beg kit Shaklee). So fikir la,best tak kalau jadi ahli Shaklee? Korang tak rugi apa-apa pun. Untung lagi ada la.



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

Friday, April 3, 2015

SUKANYA KERJA DARI RUMAH,TAKNYAH SUSAH CARI PENGASUH SANA SINI,KENAPA?

Assalammualaikum...

Syukur alhamdullillah masih berkesempatan nak kongsikan pegalaman Ida dalam bisnes Shaklee ni. Mesti terdetik dalam setiap hati wanita yang bekerja ni nak kerja dari rumah. Nak jaga anak sendiri,besarkan dan uruskan anak sendiri kan? Taknyah susah-susah hati nak fikir cari pengasuh atau nak tukar pengasuh la. Tukar taska anak sana sini. Kesian kat anak.



Ida ada seorang kawan,kerja hospital. Die pernah cakap nak kerja dari rumah sendiri sebab nape? Sebabnya anak die sendiri yang baru berumur beberapa tahun belum bersekolah mintak die jangan pergi kerja dok rumah jaga dia. Sedih kan? Rasa sentap je hati tu...

Ada juga seorang kawan Ida ni tak bekerja,nak buka kedai runcit dekat rumah. So Ida kata apa tunggu lagi,teruskan la niat tu. Die kata tak boleh anak kecil lagi,tunggu anak besar dulu. Kang anak kacau.


Nampak tak apa beza antara 2 contoh ni?

Bagi Ida takde alasan pun nak kerja dari rumah asalkan kita ni ade keyakinan ada semangat yang kuat. Ida dulu pun teringin nak kerja tapi selepas dapat anak sayang sangat nak tinggalkan anak untuk bagi orang lain jaga. Tambah Ida dah niat nak susukan Asyraf sehingga 2 tahun. Dalam masa yang sama ada hantar resume nak cari kerja tapi kat sini memang susah nak cari kerja bagi yang dah berkahwin semua nak single available..

So masa tu Ida decide taknak kerja nak jaga anak sendiri dekat rumah. Nak cari kerja dari rumah sendiri melalui online. So masa dulu Ida mulakan dengan dropship baju kurung dan t-shirt muslimah yang masih buat sampai sekarang. Alhamdullillah kalau time musim raya memang dekat RM1k dalam tangan sebulan. Kalau bulan biasa kurang RM1k la...



Masa Ida mengandungkan Aqil akhirnya Ida decide nak buka empayar sendiri dengan bisnes Shaklee. Ida betul-betul nekad nak kerja dari rumah. Cari duit untuk anak-anak. Dalam masa yang sama nak bantu suami.

Sebelum Ida daftar jadi ahli Shaklee lagi.. Ida dah kumpulkan semua maklumat tentang setiap produk. Dari gambar hinggakan rangka nama nak buka pages sendiri. Alhamdullillah selepas Ida daftar jadi ahli Shaklee tu Ida aturkan semua. Kerja jadi senang sebab Ida dah kumpulkan maklumat setiap produk dan alhamdullilah akhirnya Ida ada blog sendiri.


Alhamdullilah berkat niat di hati ni. Awal-awal join dah ada je orang order. Hinggakan Ida bersalin masih ada je order yang masuk. Lepas keluar hospital tu dah packing barang-barang customer untuk diposkan.

Sehingga sekarang dah hampir 2tahun Ida dengan bisnes Shaklee ni. Alhamdullilah banyak perubahan yang berlaku. Ida lebih banyak bersyukur dengan segala nikmat yang dapat. Sentiasa hati ni nak selalu dekat dengan-Nya. Dulu malas nak zikir sekarang ni all the time mulut ni tak henti-henti berzikir.

Paling ketara perubahan pada anak. Berkat Ida kerja dari rumah dan menyusukan badan direct. Anak teramat rapat dengan Ida, perkembangan dalam pembelajaran die pun bagus walaupun bukan selalu pun Ida ajar die. Dari segi kesihatan alhamdullillah susah nak jatuh sakit. Kalau demam pun 2-3hari dah sembuh.





Yang lain dari segi penjimatan beli pampers. Ida ajar Asyraf tak pakai pampers dari umur 1 tahun 5bulan. So 2tahun lebih tu dah totally tak pakai pampers even tidur malam dan pergi jalan-jalan. Dah jimat kat situ. Susu pun minum susu badan je. Masuk 2tahun selepas wean-off baru minum susu formula.

Sekarang si Aqil plak. Memang tak minum susu formula. Pampers jelah,lagi 3-4bulan Ida dah boleh ajar die tak pakai pampers lagi. Masa Ida dengan anak-anak lebih banyak. Nak uruskan rumah dan masak. Semuanya Ida boleh buat sendiri.

Rasa korang berbaloi tak kerja dari rumah? Berbaloi kan sebabya dapat lihat anak membesar berkat dari tangan kita sendiri. Dari suap makan,mandikan die,tidurkan anak..semuanya kita yang buat. Rasa puas hati sangat-sangat.


So bagi sesiapa yang nak kerja dari rumah,nasihat dari Ida buat sahaja. Jangan fikirkan nak tunggu tu la..ni la..itu semua bukan alasan untuk kita berjaya. Teruskan je niat kita dn yakin pada-Nya. Bak kata Puan Lyna Noh,"JUST DO IT!"


Just Do It! Tapi, Kenapa? from iReach HD on Vimeo.

Bagi ibu-ibu atau sesiapa sahaja yang nak kerja dari rumah,ibu-ibu yang nak uruskan anak sendiri atau dah taknak kerja lagi. Nak berhenti kerja jaga anak-anak. Jangan malu-malu hubungi Ida dan Ida bantu korang berjaya juga seperti Ida.

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com


Thursday, March 26, 2015

TIPS URUSKAN BISNES ONLINE SAMBIL JAGA ANAK,ITU BUKAN ALASAN

Assalammualaikum...

Bagi orang macam kita ni yang ade bisnes online semestinya gadjet memang penting. Laptop,handphone mahupun tablet..Tapi sering kali kerja kita tergendala sebab anak-anak suka main gadjet kita. 




Kalau dah semua gadjet kita anak-anak kacau so macam mana nak uruskan bisnes online kita kan? Ada tu sampaikan suruh anak tidur awal so kita boleh uruskan order kita pada waktu malam. Kalau waktu siang jenuh berebut dengan anak-anak.

Selepas Ida tengok video ni Ida sokong 100% apa yang Puan Lyna Noh ni cakap


Tips Urus Anak Sambil Berniaga Online from iReach HD on Vimeo.




3 TIPS MENDIDIK ANAK GUNA GADJET

1. Kurangkan bermain gadjet/smartphone depan anak-anak

Ni tak..kalau boleh 24jam nak mengadap handphone tu. Belum lagi kalau bercakap-cakap dengan lama dalam telefon. (terasa diri ni dok layan whatsapp tapi bukan 24jam la sebab tunggu handphone charge..heheheh).

Kalau si ayahnye pula,balik kerja terbaring depan tv tapi tangan pegang handphone. Anak-anak pula sekeliling nak main sama-sama,ayah buat tak tahu je. Siap marah anak sebab kacau die merehat.

2. Tetapkan syarat jika anak nak bermain gadjet

  • Tetapkan masa. Jangan bagi anak bermain gadjet lebih dari 2 jam setiap hari. Kalau anak-anak kecil tu,jangan bagi die terlalu leka tengok tanpa sebarang gerakan. nanti boleh rosakkan otak dan mata.
  • Jangan bagi main selagi tak siap kerja sekolah
  • Takboleh main gadjet semasa makan di meja makan
  • Jangan gune gadjet semasa berkumpul 1 keluarga
  • Letak password dan simpan selepas anak guna
3. Tetapkan aplikasi yang digunakan

Kalau boleh perhatikan apa yang anak kita buat. Kalau boleh lock atau buang aplikasi tak berkenanan buatlah supaya anak-anak tak cenderung pada benda negatif


Tapi bagi Ida yang paling penting bak kata Puan Lyna. Jangan jadikan anak-anak sebagai alasan atau halangan. Jadikan mereka sebagai kekuatan dan semangat kita nak berjaya. Jangan sesekali leka atau menghiraukan mereka. Jangan buat seperti anak ni disisihkan.

Akhir kata dari Ida. Semoga semua ibu atau ayah yang menjalankan bisnes online akan terus berjaya dan membina syarikat atau nama sendiri. Niat dalam hati tu nak membantu lebih ramai orang agar kita dapat ganjaran di dunia dan di akhirat.Amin

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.





Saturday, November 1, 2014

JANGAN PERNAH PUTUS ASA!!

Assalammualaikum..

Mungkin tajuak entry ni agak lain dari sebelum ni. Saja je Ida nak share psal jangan pernah putus asa ni. Tadi tengah baring2 sambil tengok anak-anak bermain. Biasa la of couse la rumah ni bersepah, hari-hari mana pernah kemas. Malam diorang dah tidor baru la boleh kemas. Sok pagi bersepah balik. Nama pun budak-budak kan..heheh. Walaupun memang kadang-kadang jadi 'hulk' la jugak. Yelah bila terpijak ke..mesti sakit, mulala nak melenting.



Sambil tengok anak2 bermain, Ida tengok la gelagat si Aqil. Die sekarang dah pandai jalan. Takde la banyak, tapi dah boleh la 3-4 langkah. Kena banyak praktis lagi. Tapi tengok la semangat Aqil yang jalan selangkah demi selangkah. Bila jatuh bangun semula. Membuatkan Ida sedar seketika, tengok pada kesungguhan die. Itu boleh dikaitkan dengan bisnes. Betul tak?



Mungkin ramai yang tak nampak. Dalam bisnes ni bukan boleh anggap camni.. okeh aku dah start sekarang juga aku nak jadi kaya raya. Usaha sikit je tapi nak pulangan yang banyak. Faham tak?

Kita kalau nak berjaya dalam bisnes ni kena berusaha, jangan pernah putus asa. Dah jatuh bangun balik. Bersyukur dengan rezeki walaupun sedikit. Walaupum mungkin dalam 1 bulan tu langsung takde pulangan, takde duit masuk. Jangan down tapi yakin rezeki yang Allah s.w.t beri kepada kita sentiasa ada.



Itu la yang Ida percaya dari dulu, sentiasa percaya rezeki ada. Terus berusaha jangan pernah putus asa. Bila rasa jatuh, rasa down..cepat2 la istighfar. Buang perkara-perkara yang negatif walaupun orang sekeliling kita langsung tak menyokong. Jangan kita dengar suara-suara 'hantu' yang mengherdik kita. Buang..buang semua tu. 

Hanya fikir benda positif SAHAJA! Fikir yang kita dah berjaya dan akan berjaya. Fikir apa yang kita buat selama ni tak sia-sia. Walaupun kejayaan belum dapat tapi fikir kita dah dapat kejayaan itu. Dream about it !!



So Ida harap, bagi orang2 yang berbisnes atau dengan blog ni la medium pendapatan korang. Teruskan usaha, jangan putus asa. Teruskan update hari-hari. Kalau tak sempat nak update blog takpe, cover balik bila ada masa nanti. Tapi yang paling penting Ida nak nasihatkan, berusahala mendekatkan diri dengan-Nya. 

Tips Ida nak kongsikan bagi ingin kejayaan yang berterusan.
- awalkan solat 5 waktu
- sunat dhuha
- sunat tahajud
- istighfar dan zikir
- membaca AL-Quran
- bersedekah

Mungkin ini yang Ida nak kongsikan dgn korang. Kalau siapa yang dapat rasakan ' aura ' yang Ida cakap tadi. 

Tahniah! Anda dah berjaya!!


Jangan pernah putus asa k...!!

Sesiapa yang ingin berjaya dalam bisnes Shaklee ni, boleh sertai Ida sekarang. Ida beri amaran, kalau tak nak berusaha cepat putus asa. Jangan register!! :)



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

Sunday, October 26, 2014

BUAT DUIT DARI RUMAH SAMBIL URUSKAN ANAK

Assalammualaiku,,,

Pada zaman sekarang ni, macam-macam dah terjadi. Lebih-lebih lagi anak-anak yang berada di pusat asuhan atau taska. Takut sangat dengar kematian yang berlaku di pusat asuhan ni. Ya Allah, apa la salah anak-anak syurga ni hingga sanggup lakukan kekerasan terhadap mereka. Alhamdullilah walaupun Ida ada diploma makmal perubatan, tapi bila difikirkan demi anak-anak. Ida sanggup korbankan cita-cita Ida menjadi doktor kepada surirumah sepenuh masa.



walaupun habis 1 rumah disepahkan tapi hati gembira jaga mereka sendiri sambil tangan menaip melayan pertanyaan customer

Mungkin ramai ibu-ibu sekarang yang nak bekerja disebabkan keperluan hidup yang tinggi sekarang ni. Tapi bagi Ida rezeki ada di mana-mana. Selagi kita percaya pada-Nya, insyaallah selagi itu rezeki kita tak kan berhenti. Anak-anak kan salah satu punca rezeki kita?

Dulu Ida sendiri terfikir juga nak kerja untuk langsaikan hutang pinjaman PTPTN ni, bukan skit kalau ambil jurusan perubatan ni. Jadi Ida mulakan sedikit demi sedikit buat duit dari rumah sambil uruskan anak-anak.



time ni Ida baru balik dari hospital selepas bersalinkan Aqil tapi masih kuat uruskan order customer dengan pengambilan Shaklee. Terawal dari due date sedangkan baru semalam customer mesej order barang. Benda tak dijangka kan.

Bertemu la Ida dengan bisnes Shaklee ni pada tahun 2013. Sebelum ni Ida ada buat bisnes dropship baju kurung moden dan t-shirt muslimah dan Ida masih lakukan sampai sekarang. Jemputlah tengok page Baju Kurung Moden Dan Tudung. Tapi Ida lebih konsisten dengan bisnes Shaklee ni sebab apa. Sebab Ida betul-betul dah jatuh cinta dengan kebaikan dan keberkesanan Shaklee ni.

Ida dah lama tahu psal Shaklee ni masa Ida susukan Asyraf dulu, time tu Ida ada masalah kekurangan susu. Ida ambil Shaklee tapi tak konsisten so Ida stop macam itu sahaja. Selepas Ida mengandungkan Aqil tergerak hati Ida nak buat bisnes ni sejak Ida jumpe dengan isteri kepada kawan sekerja suami masa dinner company. Bermula dari situ la, Ida mulakan segala-galanya.



sambil online kelas Shaklee sempat melayan anak-anak yang bermain

Malah keterujaan Ida untuk terus buat duit dari rumah selepas Ida mengambil Set Berpantang Shaklee. Dengan motivasi dan bimbingan semangat dari leader-leader Shaklee Ida membuatkan hati ni terus membuak-buak untuk berjaya. Bersengkang mata mencari ilmu, update blog, dan baca buku. Setiap hari memang tak cukup tidur tambahan anak-anak Ida memang jenis berjaga malam.

Tapi itu semua tak membuatkan Ida berhenti macam itu sahaja. Niat di hati nak membantu orang-orang di luar sana untuk menjaga kesihatan dan buat duit dari rumah yang penting boleh menjaga anak-anak sendiri. Bagi ibu-ibu atau bapa-bapa di luar sana yang ingin lakukan seperti apa yang Ida lakukan sekarang, boleh hubungi Ida. Kita sama-sama belajar, sama-sama berjaya.

JOM BUAT DUIT DARI RUMAH SAMBIL URUSKAN ANAK!!

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210

Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

Thursday, June 12, 2014

PENGEDAR TERBAIK SHAKLEE DI KEMAMAN TERENGGANU: BEST ESP SELLER

Assalammualaikum

Anda ingin dapatkan produk Shaklee penghantaran ke rumah tanpa perlu menunggu pos? Inilah masanya anda menghubungi pengedar Shaklee anda..

Saya Nurul Aqidah Azahar. Pengedar terbaik di Kemaman Terengganu berkongsi kebaikan dan keberkesanan produk Shaklee. Dijamin 100% halal, selamat dan berkesan. Malah bagi sesiapa yang ingin sertai bersama keluarga Shaklee turut dialu-alukan.





NURUL AQIDAH AZAHAR ( NO,ID: 1072934 )

sms/whatsapp/wechat : 0174636210
Instagram : @azaharnurul1
twitter :@azaharnurul

Sunday, May 25, 2014

KELEBIHAN DAN FAEDAH JADI AHLI SHAKLEE : PENGGUNA TEGAR SHAKLEE

ANDA TELAH MENGGUNAKAN SHAKLEE?
AMAT BERPUAS HATI DENGAN KEBERKESANANNYA?

NAK TERUSKAN MAKAN SHAKLEE DAN MEMBUAT PEMBELIAN SETERUSNYA DENGAN HARGA AHLI. JAUH LEBIH MURAH DARI HARGA RETAIL..

ATAU

NAK KONGSIKAN KEBAIKAN DAN KEBERKESANAN SHAKLEE DENGAN KAWAN2 DAN AHLI KELUARGA DI SAMPING DAPATKAN PENDAPATAN LUMAYAN?


MACAM MANA NAJ JADI AHLI SHAKLEE?

1. DAFTAR JADI AHI BERBAYAR

Caranya dengan pembayaran sebanyak rm75 seumur hidup..murah je kan?
So selepas dah jadi ahli ni, setiap pembelian jimat hingga 25%.

Best kan?dah la daftar hanya rm75 sahaja dan terus dapat penjimatan sehingga 25%

2. JADI AHLI SHAKLEE PERCUMA SEUMUR HIDUP

Dengar je dapat FREE semua orang suka kan? 

Untuk dapatkan KEAHLIAN SECARA PERCUMA, anda perlu membuat pembelian sebanyak rm670 ke atas., kena melebihi point sebanyak 200 point.

Di situ, anda akan dapat FREE MEMBERSHIP + CASH BACK BONUS..

Berbaloi kn?

Contoh:

2 botol Vivix Shaklee: rm475 ( 118point )x 2 = rm950 (236ponit )
1 botol Vivix+ 1 Collagen Powder Shaklee+ Sustained Release Vita-C Plus : 
rm475 ( 118point )+rm298 ( 74 point ) + rm92.50 ( 23point )= rm865.50 ( 215point )

CARA PEMBELIAN

Tidak perlu pergi ke branch untul beli produk atau pos..Semuanya hanya dengan klik..klik je barang dh sampai depan pintu..

Cuma layari www.shaklee2u.com.my

FAEDAH DAN KELEBIHAN AHLI SHAKLEE

1. Untung runcit sehingga sebanyak 30%
2. Setiap pembelian akan disertakan dengan point yang akan ditukar kepada cash bonus setiap bulan. Nilainya ialah 5-21%
3. Bonus kepimpinan
4. Bonus tambahan
5. Insentif Coordinator
6. Insentif istimewa
7. Insentif pelancongan
8. Subsidi kereta

KEISTIMEWAAN JADI AHLI SHAKLEE BAWAH MUMMY SUPPLEMENT SHOP
  • Dinaungi oleh Master Shaklee dan Jutawan Shaklee
  • Sokongan yang berterusan
  • Tutorial online atau offline ( jika mahu )
  • Kelas dan coaching online
  • Seminar dan gathering
  • Tips perniagaan dari Master yg berpengalaman
  • Pelbagai aktiviti menarik
Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

Tuesday, April 22, 2014

KERJA SAMPINGAN DI RUMAH

SAYA PENGGUNA SHAKLEE??
SAYA MAHU PENDAPATAN SAMPINGAN??
MAHU BANTU KELUARGA??

Anda seorang suri rumah sepenuh masa?

Anda seorang yang masih belajar dan ingin mendapat pendapatan sampingan diluar jangkaan anda?

Anda Ingin membina satu perniagaan dari rumah yang bernilai ribuan ringgit?

Anda Ingin meningkatkan lagi pendapatan keluarga hanya dari rumah?

Khas bagi pengguna tegar Shaklee. Tak perlu meminta-minta diskaun harga barangan Shaklee. Sedangkan korang boleh dapatkah HARGA AHLI dan juga DUIT BONUS $$$.

Jimat duit dan ada peluang dapat BONUS besar dari Shaklee. Ini bukan mustahil. Hanya mulakan dengan RM75 seumur hidup atau FREE membership bersama SHAKLEE.






JOM JADI AHLI SHAKLEE & SERTAI KELUARGA KAMI.....

MENGAPA SHAKLEE?

○BERPELUANG MENJANA PENDAPATAN DI RUMAH
○BERPELUANG MENIKMATI BONUS 2,3,4 ANGKA SETIAP BULAN

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE
a. Nikmati produk TERBAIK dgn harga ahli yg sgt-sgt BERBALOI
b. Berpeluang menjana PENDAPATAN tidak kira di mana anda berada melalui produk shaklee
c. Bekerja bersama kami di GROUP IREACH SHAKLEE yang bekerjasama dalam mencapai cita-cita. Terdiri dari srikandi-srikandi cekal yang bekerja dari rumah & bkerjaya dlm pelbagai bidang.
d. Tidak perlu keluarkan wang berlebihan untuk menyimpan stok di rumah, SHAKLEE menyediakan sistem online untuk pembelian produk & terus menghantar produk kepada pelangan2.
e. NIKMATI BONUS sehingga 2,3 angka setiap bulan bergantung pada usaha anda.

Macam ida sendiri, selepas dapat anak ida ambil keputusan untuk tidak bekerja. Kalau boleh ida nak jaga anak sendiri,biar anak membesar depan mata ida. So ida ambil keputusan untuk buat bisnes Shaklee selepas Ida dah cuba prosuk Shaklee dan mendapat kesan kebaikan die..


Ida tak payah susah2 nak simpan stok.Ada modal skit,Ida simpan skit2..sampaikan bila barang Shaklee sampai,anak akan sibuk kata " Mummy ubat,nak senyum ". Apa lagi dia nak jadi model Shaklee la..hehehehe...

Berubah lah sekarang...anda pasti tak kan menyesal..Hanya online sahaja ANDA boleh buat DUIT..Pendapatan BULANAN yg lumayan..4,5,6 angka sebulan..
Bertindak SEKARANG!

"Kejayaan and adalah jaminan kami"

Berminat?
Kami sedia membantu anda utk berjaya. Anda ingin menjadi salah seorang dalam group kami? kami mengalu-alukan dan memastikan anda sukses jika anda sentiasa mengikuti apa yang kami akan aturkan. Tiada yang mustahil dan semoga niat murni ini sentiasa dipermudahkan. In Shaa Allah.

Sebarang pesanan dan pertanyaan boleh hubungi saya :

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

Google+ Followers