HUJUNG MINGGU DI RUMAH

Assalammualaikum...

Lamanya tak update blog ni. Dalam keadaan cuaca sekarang, hampir 2 minggu Ida selsema dan batuk. Ini pun masih batuk lagi sikit. Malas nak amik ubat so lebih banyakkan minum air masak dan telan double dose vitamin C.



Hujung minggu selalunya memang duduk rumah jelah. Asyraf pun hujung minggu pagi ada KAFA, so memang nak ke mana terhad sekarang. Fokuskan pada pembelajaran dia.


Menu hari ni pun buat tomyam je. Dilema ibu-ibu di rumah macam ni lah. Tak tahu nak masak apa. Setiap hari bangun pagi nak memikir benda apa nak masak arini. Paling malas pun, goreng ayam je.hehehe

So apa aktiviti weekend korang hari ni? Have fun okay!

2 comments:

  1. Kene bnyk minum air.. ejulz ni yg x brp sgt minum air terpaksa bnyk minum jugak. Hehe

    ReplyDelete
  2. kena byk minum air dan ambil pemakanan jenis sup..

    letak lada sikit biar menyengat, peluh pun laju jer keluar :D

    ReplyDelete