4 MANFAAT OMEGA 3 UNTUK SI PIPI MERAH

Assalammualaikum..

Bukan sahaja ingin memiliki kulit yang cantik, bersih dan putih malah kita juga suka nampak muka kita macam pinky-pinky sikit kan. Kalau boleh taknyah guna blusher pun muka kita dah nampak putih kemerahan gitu.



Omega Guard adalah supplement or makanan tambahan minyak ikan atau omega 3. Dalam Shaklee nama dia Omega Guard. Omega-3 terdiri daripada EPA dan DHA. Terdapat pelbagai fungsi EPA dan pelbagai tugas DHA kepada tubuh badan kita.

Tahu tak Omega 3 bukan sahaja bagus untuk kesihatan badan kita, malah bagus untuk jantung, otak dan kulit kita tau.

4 MANFAAT OMEGA 3 UNTUK SI PIPI MERAH


1. Omega 3 membantu membina lapisan kulit bagi mengelakkan kulit daripada dehidarasi dan sekaligus akan memelihara kelembapan kulit.

2. EPA dalam omega 3 membantu melambatkan tanda penuaan akibat pendedahan sinaran UV matahari

3. EPA dalam omega 3 membantu melembapkan kulit

4. Omega 3 membantu mencegah inflamasi pada kulit yang bermasalah. Contohnya ruam atau ekzema

Testimoni pengguna:





Sepanjang bulan November ni ada promosi Omega guard tau! Korang jangan terlepas peluang pula


Klik di sini untuk pembelian dengan segera



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

2 comments:

  1. BROKER TERPERCAYA
    TRADING ONLINE INDONESIA
    PILIHAN TRADER #1
    - Tanpa Komisi dan Bebas Biaya Admin.
    - Sistem Edukasi Professional
    - Trading di peralatan apa pun
    - Ada banyak alat analisis
    - Sistem penarikan yang mudah dan dipercaya
    - Transaksi Deposit dan Withdrawal TERCEPAT
    Yukk!!! Segera bergabung di Hashtag Option trading lebih mudah dan rasakan pengalaman trading yang light.
    Nikmati payout hingga 80% dan Bonus Depo pertama 10%** T&C Applied dengan minimal depo 50.000,- bebas biaya admin
    Proses deposit via transfer bank lokal yang cepat dan withdrawal dengan metode yang sama
    Anda juga dapat bonus Referral 1% dari profit investasi tanpa turnover......

    Kunjungi website kami di www.hashtagoption.com Rasakan pengalaman trading yang luar biasa!!!

    ReplyDelete