"Mini Pencarian Bloglist Jan - Dec 2019 by S.K."

Assalammualaikum....



klik pada banner untuk join

SELAMAT BERSEGMEN

4 MANFAAT OMEGA 3 UNTUK SI PIPI MERAH

Assalammualaikum..

Bukan sahaja ingin memiliki kulit yang cantik, bersih dan putih malah kita juga suka nampak muka kita macam pinky-pinky sikit kan. Kalau boleh taknyah guna blusher pun muka kita dah nampak putih kemerahan gitu.



Omega Guard adalah supplement or makanan tambahan minyak ikan atau omega 3. Dalam Shaklee nama dia Omega Guard. Omega-3 terdiri daripada EPA dan DHA. Terdapat pelbagai fungsi EPA dan pelbagai tugas DHA kepada tubuh badan kita.

Tahu tak Omega 3 bukan sahaja bagus untuk kesihatan badan kita, malah bagus untuk jantung, otak dan kulit kita tau.

4 MANFAAT OMEGA 3 UNTUK SI PIPI MERAH


1. Omega 3 membantu membina lapisan kulit bagi mengelakkan kulit daripada dehidarasi dan sekaligus akan memelihara kelembapan kulit.

2. EPA dalam omega 3 membantu melambatkan tanda penuaan akibat pendedahan sinaran UV matahari

3. EPA dalam omega 3 membantu melembapkan kulit

4. Omega 3 membantu mencegah inflamasi pada kulit yang bermasalah. Contohnya ruam atau ekzema

Testimoni pengguna:





Sepanjang bulan November ni ada promosi Omega guard tau! Korang jangan terlepas peluang pula


Klik di sini untuk pembelian dengan segera



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

5 TIPS FOR RELIEVING STRESS

Assalammualaikum...

5 TIPS FOR RELIEVING STRESS





1. Eat nutritious food - fill your plate with lean meats, fresh fruits, and veggies.

2. Exercise - find something your enjoy and do it each day

3. Get at least 7 hours of sleep each night

4. Make a task list and mark each thing off as you go

5. Drink lots of water

SUPER SALE 11.11

Assalammualaikum..

Dari awal bulan semua kecoh di Lazada, Shoope, mahupun jualan yang lain tentang sale 11.11 yang akan berlangsung esok.


Masa ni la ramai yang tunggu masa nak membeli barangan kegemaran dengan harga yang lebih murah daripada biasa. Sale 11.11 ni akan berlangsung sepanjang hari esok sahaja. Hari lain dah tak dapat dah harga jimat ni.

Jangan kata Lazada, Shaklee pun ada buat sale 11.11 ni tau! Super jimat giler. Dapat 11% diskaun dengan pembelian twinpack.



Giler best! Super duper jimat tau!








Nak dapatkan item pilihan korang? Korang kena wassap Ida terus tau! Ida akan reply ikut turn, as soon as possible akan reply.

Klik link bawah ni untuk order cepat k

HEALTH QUOTES 8#

Assalammualaikum...




" HEALTH IS NOT VALUED TILL SICKNESS COMES "

~ Thomas Fuller

KATA MADAH 20#

Assalammualaikum...

Musim hujan berturut-turut setiap hari sekarang ni. Kejap hujan kejap reda sekejap. Ida pun baru kesempatan nak update blog ni sebab sibuk uruskan hal.

Pagi ni Ida kongsikan sedikit kata madah



KALAU REZEKI DARI ALLAH TERLAMBAT, MAKA BERISTIGHFARLAH KEPADA ALLAH DAN MOHONLAH SEMOGA ALLAH MELAPANGKAN REZEKI-NYA BAGI ANDA.

KUNCI SYURGA ADALAH SABAR. 

KUNCI KEMULIAAN ADALAH RENDAH DIRI.

KUNCI KEBAIKAN (KEHORMATAN) ADALAH TAQWA.

Setiap orang lain rezekinya yang diaturkan oleh-Nya.

Ada orang sekali doa je, hajat dia dah termakbul. Ada orang bertahun-tahun doa pun, hajatnya masih belum termakbul.

Jadi bersabarlah dan banyakkan beristghfar sebab semua rezeki kita dah ditentukan oleh-Nya. Kalau lambat mungkin ada sebabnya tapi pasti akan ada rezekinya kita cuma lambat atau cepat sahaja.