HI SEPTEMBER!

Assalammuaikum...

Semalam kita dah menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 51. Feeling sambut merdeka dah tak macam zaman sekolah-sekolah dulu. Excited sebab ada perarakan bagai. Dah jadi surirumah ni, diam seribu bahasa la. Nak tengok kat tv sambut kemerdekaan pun takde masa sibuk uruskan anak-anak. Mana yang gaduh la..nak ajak main la.hehehe.

Jadi hari ni dah masuk bulan baru. Moga bulan baru ni akan ada pencapaian impian yang baru. Mana tahu rezeki korang akan dapat bulan ni kan.

So disini juga Ida nak selitkan sikit promosi bulan ni. Khas buat ibu-ibu dan wanita-wanita yang nak sihat.





Hah...untuk ibu-ibu diluar sana kan memang sangat sesuai. Eh lelaki pun boleh makan nye, janganla risau.

Siapa yang ada sakit-sakit belakang..sakit pinggang,sendi Cramp kaki, sembelit..sesuai sangat la grab Ostematrix tu. Kalau ibu-ibu hamil wajib amik Ostematrix ni tau.

Ostematix ni apa? Senang kata vitamin kalsium la. Tapi bezanya kalsium Shaklee ni dengan yang lain ialah ia ada magnesium juga. Kalau korang amik pil kalsium wajib ada juga magnesium sebab kat luar sana kebanyakkan hanya mengandungi kalsium sahaja. So kena hati-hati.

Nak lagi best, ibu-ibu hamil amik je set prenatal shaklee ni. Jimat berbulan-bulan set ni. Paling best dapat beg Shaklee tu PERCUMA!

Jadi tunggu apa lagi. Grab la bulan ni okay!

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya: 

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR) 

Email : chintashoope@gmail.com 
No Id: 1074293 

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

No comments:

Post a Comment