Pages

HARGA YOUTH SKINCARE SHAKLEE & REVIEW

by - 8:59:00 PM

Assalammualaikum...

Ramai yang mencari-cari skincare yang natiral atau semulajadi, yang sesuai dipakai dengan semua jenis kulit. Tak kir la sama ada jenis kulit kering, berminyak, combination mahupun sensitif. Tambah bagi mereka yang ada kulit sensitif memang sangat titikberatkan pasal produk skincare ni dan bahan-bahan yang digunakannya.



Shaklee memberi jaminan 100% Youth Shaklee skincare sangat berkesan kerana :

  • Hampir 100% pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan positif
  • Untuk masalah jerawat di wajah remaja, jerawat pasir, jerawat batu dapat melihat perubahan seawal 7 hari penggunaan.
  • Untuk masalah kedutan di dahi (wrinkles) perubahan iaitu garis halus kedut hilang dalam masa 30 hari.
  • Untuk masalah jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat selepas 30 hari penggunaan Youth Shaklee skincare
  • Untuk masalah kulit jeragat tompok / Hyperpigmentation / kulit berjeragat dapat dilihat kesan jeragat pudar seawal 60 hari penggunaan.
  • Untuk masalah garisan halus di mata / kedutan di mata, kesan garisan / kedutan mulai hilang kelihatan seawal 30 hari.
HARGA YOUTH SKINCARE SHAKLEE & REVIEW

1. Youth Starter set


Dalam Youth Starter Set ada 4 jenis produk:
  1. Shaklee Youth Luminous Gel Oil Cleanser (125ml) : RM193.75
  2. Shaklee Youth Perfecting Skin Toner (177ml) : RM200
  3. Shaklee Youth Age Defence Moisturizer SPF 50 (50ml) : RM206.25
  4. Shaklee Youth Advanced Renewal Night Cream Light (50ml) : RM250
Sesuai untuk umur 20-30 tahun yang nak maintainkan kulit agar nampak segar, bersih dan flawless. Kira sesuai untuk yang takde masalah kulit sangat. Tapi bagi mereka yang baru nak mencuba skincare ni better amik yang starter set dulu. Bila ok baru tambah yang lain. Okay?

Harga Youth Starter set RM860 SM/RM870 SS

2. Youth Renew and maintain set


Set ni sesuai untuk umur 30 tahun ke atas yang dah mula nampak tanda-tanda penuaan. Contohnya seperti kulit kusan, kulit nampak nipis sampai nampak urat-urat darah, kedutan, tona tidak sekata dan tak tegang. Hah kalau ada masalah macam ni, dah boleh la guna set ni.

Dalam Youth renew and maintain ni ada 5 jenis produk :
  1. Shaklee Youth Luminous Gel Oil Cleanser (125ml) : RM193.75
  2. Shaklee Youth Perfecting Skin Toner (177ml) : RM200
  3. Shaklee Youth Activating Serum (30ml) : RM412.50
  4. Shaklee Youth Age Defence Moisturizer SPF 50 (50ml) : RM206.25
  5. Shaklee Youth Advanced Renewal Night Cream Light (50ml) : RM250
Harga Youth Renew&Maintain set RM1272.50 SM/RM1282.50 SS

3. Youth Intensive Treatment and Repair set


Ni dah kira fullset ye. Untuk mereka yang memang ada masalah kulit tahap teruk. Kira dah ada masalah penuaan, muka breakout habis, yang berumur nak nampak muda balik sesuai sangat amik set ni.

Dalam Youth Intensive treatment & Repair ni ada 6 jenis produk:
  1. Shaklee Youth Luminous Gel Oil Cleanser (125ml) : RM193.75
  2. Shaklee Youth Perfecting Skin Toner (177ml) : RM200
  3. Shaklee Youth Activating Serum (30ml) : RM412.50
  4. Shaklee Youth Age Defence Moisturizer SPF 50 (50ml) : RM206.25
  5. Shaklee Youth Advanced Renewal Night Cream Light (50ml) : RM250
  6. Shaklee Youth Radiance C + E (60 capsule) : RM412.50
Harga Intensive& Treatment set RM1685 SM/RM1695 SS

Jangan risau ye set ni tahan lama. Dalam pengguna 4-6 bulan ke atas sebab pakai memang sangat-sangat sedikit nak nipis. Tak perlu sampai nak tebal-tebal macam pakai foundation tu.

So kalau berminat boleh terus klik ke kat gambar set kat atas tu. Nanti akan terus kepada payment dan details korang semua.

Dan Ida ingatkan ye, bagi yang beli terus secara online melalui link yang Ida bagi ni, sila wasap Ida untukketahui cara penggunaan. Nanti kalau takde kesan korang salahkan produk pula sedangkan salah pakai.hehehe.

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp : www.wasap.my/0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You May Also Like

0 comments

Sponsor