Pages

Wednesday, August 1, 2018

HI AUGUST!!

Assalammualaikum...

Dah masuk bulan Ogos pun kita. Hari Kemerdekaan juga akan di sambut tak lama lagi. Mesti kebanyakkan sekolah-sekolah ada perancangan untuk majlis Kemerdekaan nanti.


Masuk bulan baru mestilah Ida akan update promosi baru kan. Yang pasti kalau korang daftar jadi ahli harganya mestilah akan lebih JIMAT!!


Promosi Shakleebaby dilanjutkan. 
Beli 1 set dapat 1 set lagi PERCUMA!!



Siapa pengguna tegar Vivix ni mesti dapatkan sekarang.
Juga merupakan hadiah paling sihat untuk mak ayah kita!!


Youth skincare. Kalau bulan lepas dapat beg cosmetic Youth yang limited edition tu.
Bulan ni korang boleh dapatkan Facial Cleanse& Firm device. 
Hah best kan! Cuci muka pun jadi lebih bersih lagi



Set ini sesuai untuk ibu-ibu berpantang dan menyusukan anak.
Dan mestilah dapat beg "Why I Love Shaklee" secara PERCUMA!
Nak bawa barang baby nanti pun senang kan.


Alfafa ni sesai untuk semua orang. Lelaki mahupun perempuan.
Siapa yang sebelum ni amalkan Alfalfa untuk tambahkan susu, untuk resdung, untuk ketatkan miss V kita. 
Masa ni la beli buat stok.
Giler jimat!

So siapa nak tahu lebih lanjut pasal semua ni boleh la wasap Ida. Taknak beli set pun takpe..takde masalah pun. Takkan nak paksa plak kan.hehehe

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp : www.wasap.my/0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya
6:55:00 PM / by / 0 Comments

No comments:

Post a Comment