VITAMIN UNTUK BETULKAN KITARAN HAID KEMBALI NORMAL

Assalammualaikum...

Wanita dengan masalah kitaran haid yang tak stabil memang dah menjadi kebiasaan dan boleh dikatakan perkara normal. Masalah haid datang tak menentu ini berlaku oleh banyak sebab antaranya termasuklah disebabkan oleh obesiti, hormon tidak seimbang dan stress.




Dan masalah kebanyakan di atas pula biasanya disebabkan oleh gaya hidup yang kurang bersenam dan gaya pemakanan yang kurang sihat yang kemudiannya menyebabkan terlalu banyak parasit yang berkumpul dalam badan.


Korang tahu kan parasit ni kita tak boleh lihat pada mata kasar kita dan tahu tak korang parasit yang berkumpul dalam badan akan ambil nutrient dari makanan yang kita makan dan menyebabkan pelbagai masalah kesihatan dan hormon. Ini semua menyebabkan kitaran haid tak teratur atau tak stabil. 


Image result for kitaran haid tak normal

Jadi untuk kembalikan semula kitaran haid kita supaya lebih teratur, mestila kena buang segala mak nenek jenis parasit ni kan.

Macam mana nak buang parasit-parasit ini?


Cara yang paling terbaik dan berkesan ialah dengan melakukan detox iaitu dengan cara membetulkan gaya hidup dan jaga pemakanan.


1. Kerapkan bersenam atau jogging pun boleh dalam 30 minit sehari.

2. Elakkan 4 makanan pengundang parasit iaitu gula putih, roti putih, makanan berasaskan tepung putih dan minuman berkafein seperti teh dan kopi putih

3. Buang parasit dengan produk detoks semulajadi iaitu konsisten amalkan Supplement Detoks Shaklee

P/s: Detoks adalah proses buang parasit secara semulajadi


Set Detox Shaklee



Set Supplement Detoks Shaklee ini terdiri dari 5 vitamin detoks yang penting. 

1. Vivix – Detoks sel-sel dalam badan. Ia membantu beri tenaga kepada sel-sel dalam badan supaya boleh detoks dengan lebih efektif

2. Peppermint Ginger – Buang angin dari badan untuk percepatkan proses pembetulan kitaran haid

3. DTX Complex – Detoks hati. Hati perlu kuat dan dibersihkan sebab ianya tempat pembuangan segala toksin dan parasit

4. Herblax – Detoks bahagian usus. Usus yang biasanya menjadi tempat duduknya parasit sebab di sini nutrien makanan mula diserap

5. Alfalfa Complex – Detoks seluruh badan, singkirkan parasit di organ-organ lain


Tak lama pun nak buat detox shaklee ni. Korang boleh hanya buat selama 1 minggu atau 2 minggu.

Pastikan jaga pemakanan, jaga gaya hidup yang sihat dan pengambilan Set Detox Shaklee ni, insyaallah hasilnya memang akan nampak dan berhasil.

Testimoni 1: Selepas 3 kali lakukan detox..berat turun, metabolisma badan lebih stabil, inch loss, masalah ketagihan makanan manis dah kurang dan paling best bila period dah teratur. 




Testimoni 2: Alami masalah jerawat yang sangat teruk juga dikaitkan dengan masalah hormon. Selepas melakukan detox, kulit muka semakin licin, jerawat pun dah hilang.




Testimoni 3: Badan raa lebih ringan, masalah kerap selsema pun dah kurang, dah paling best masalah jerawat pun dah hilang.




Klik di sini untuk pembelian dengan segera





Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS