SHAKLEE HQ BARU DI GEO SUNWAY

11:14:00 AM

Assalammualaikum...


Boleh berkesempatan la nak share dengan korang disebabkan faktor kesihatan Ida yang tak mengizinkan. Takpe semua sakit tu ada hikmah dari-Nya.

Hari ni Ida nak bagitahu korang yang Shaklee telah berpindah ke HQ baru yang lebih visible dan mesra pada semua yang baru nak kenal-kenal dengan produk Shaklee.



Sebenarnya ramai yang tanya, produk Shaklee ada dijual dekat kedai-kedai jamu tak. Jawapan Ida memang ada tapi sebenarnya mereka dah melanggar etika P&R dari Shaklee. Jika didapati bersalah, keahlian diorang akan ditarik termasuk la mereka yang telah menjual harga ahli atau harga bawah ahli.

So maknanya harga ahli untuk mereka yang telah mendaftar sebagai ahli sahaja. Dah sebagai pengedar kena jujur supaya menjual dengan harga yang telah ditetapkan oleh Shaklee.

Ok taknak citer yang tu, Ida nak kongsikan dengan korang HQ baru shaklee ni. Terpegun Ida tengok tau!!













Macam nak pergi HQ Shaklee yang baru ni?

Boleh Waze Sunway GEO. Ianya terletak betul-betul di corner bangunan, membuatkan orang yang baru sampai simpang 4 berdekatan Sunway GEO pun dah nampak Shaklee.

Antara perkara menarik adalah kalau korang pergi HQ sendiri ni ialah korang bebas belek mana-mana produk Shaklee yang selama ni hanya dengar atau baca di internet.

Ambil sahaja mana-mana vitamin yang korang teringin nak cuba, letak dalam bakul dan bayar di kaunter, macam kita shopping barang-barang kat mall la.

Kalau korang rasa baik daftar ahli sahaja, pun boleh. Korang bagitahu je nak daftar ahli dan beli supplement tu. Dah yes dalam masa tu juga korang memang akan beli supplement tu dengan harga ahli termasuk dapat ID sendiri. 

Ooops, satu benda wajib yang Ida nak ingatkan, nanti staff Shaklee kat kaunter akan tanya ID upline atau sponsor. Maksudnya siapa yang kenalkan korang dengan Shaklee ni.

Bagitahu je yang korang bawah upline NURUL AQIDAH AZAHAR (ID 1074293)

Jom, jenguk Shaklee HQ hari ini.


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya


You Might Also Like

2 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)