PENGEDAR SHAKLEE AKTIF DI KEMAMAN 2017

9:27:00 AM

Assalammualaikum..

Hari ni Ida nak kongsikan titik permulaan Ida bertemu dengan produk Shaklee ni.






Kisahnya bermula selepas Ida melahirkan Asyraf (abang) dan mengalami masalah susu kurang. Dah macam-macam ida try tapi masih kurang juga. Al maklumla dunia canggih sekarang ni, semua google je dan Ida bertemula dengan produk Shaklee.

Tapi masa tu Ida hanya mencuba set trial menyusu Shaklee, so kesan die tak berapa nak nampak. Mungkin juga sebab Ida kurang mindset dan kurang minum air tapi alhamdulillah berjaya susukan si abang sehingga 2 tahun.

Kali ke-2 bertemu dengan Shaklee dan bermulanya titik permulaan cinta tu selepas melahirkan si Aqil dan menggunakan Set Berpantang Shaklee. Sebabnya Ida nak gunakan Shaklee, anak Ida tak tahan kena jamu. Dulu masa berpantangkan abangnye Ida tak makan apa-apa jamu atau ubat pun sebab bila panas mudah naik ruam. Bukan ruam skit-skit je, sampai bernanah. Sampai Ida berpantang makan seafood sepanjang 2tahun menyusukan dia.


Related image

Selepas menggunakan Set Berpantang Shaklee memang dah rasa perbezaannya. Anak-anak memang kuning selepas lahir, tapi si adik ni dalam masa 1 minggu selepas lahir tu sekejap je bacaan jaundis die turun. Susu pun banyak. Ida masa tu memang berpantang sendiri dekat rumah, mana dengan si abang masa tu tengah training potty nak bagi die wean off pampers, semuanya Ida buat sendiri semasa berpantang. Masak, mandikan anak.

>>>pengalaman mengambil Set Berpantang Shaklee

Memang badan tak rasa letih sangat walaupun tidur pun sekejap. Yelah si anak bangun malam nak menyusu. Sampaikan nurse yang datang melawat kar rumah pun cakap " Muka tak nampak macam berpantang, ceria je ". Masa tu memang terasa eh sebab aku makan Shaklee ke. Memang rasa berbeza.

Dan alhamdulillah juga si Aqil pun Ida berjaya susukan sehingga 2 tahun. Dan Ida pun percaya sebenarnya semua mak-mak pun boleh. Supplement atau makanan tambahan ni sebenarnya membantu mencukupkan zat dalam badan kita sebabnya setiap hari memang kita tak makan makanan yang lengkap.

Ada yang sibuk..ada yang tak sempat makan la..tak cukup masa. Tak cukup tidur..tak cukup rehat,semua ada.


Jadi sesiapa yang nak dapatkan produk Shaklee dari Ida terutamanya di kawasan Kemaman Terengganu boleh la hubungi Ida. Jangan segan silu dan jangan risau Ida bagi full consultation kat orang. Guide sampai korang betul-betul sihat.

Bagi mereka di Kemaman yang nak dapatkan produk Shaklee, boleh berjumpa dengan Ida di rumah atau di kawasan berdekatan. Ida boleh COD juga insyaallah jika takde halangan.

Luar dari kawasan Kemaman ni jangan risau Ida juga buat pengeposan setiap hari. Dalam masa 2-3 hari sampaila ikut pada kawasan korang kat mana ye.


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)