HADIAH ISTIMEWA SEMPENA HARI IBU

Assalammualaikum..

Mother’s Day is Coming!

Teringin zaman kecik-kecik dulu, kalau time hari ibu ni kat sekolah kena buat kad la..beli hadiah dekat mak la. Macam-macam. Kadang kala benda simple pun sebenarnya boleh menyentuh perasaan mak-mak ni.


Bukan bermakna pada hari ibu sahaja kita perlu ucapkan tapi hari-hari adalah hari ibu. Masing-masing dah ada kerjaya sendiri kan sekarang ni. Apa kata kita berikan hadiah istimewa untuk mereka kali ni.


Kalau dengan hadiah ni dapat bantu mak yang sakit lutut, dapat berjalan dengan lebih selesa.

Kalau dengan hadiah ni, dapat buat jantung mak jadi lebih kuat, so tak selalu penat.

Mau tak?

Pahala kita dapat dengan berbakti pada mak dan mereka super gembira dengan kesihatan yang bertambah baik. InsyaAllah.

Testimoni 1: Mak akak ni mengalami masalah sakit lutut yang agak teruk. Dalam masa yang sama doktor cakap katarak pada mata mak kena bedah. Selepas pengambilan Vivix, mak semakin cergas. Sakit lutut pun dah kurang dan katarak mata dah tak perlu buat pembedahan lagi. Paling best muka mak dan semakin cantik. 



Testimoni 2: Mak akak ni ambil Vivix sebab kerap demam sampai tak boleh bangun. Tapi alhamdulillah umur dh 65 tahun tapi masih kuat dan sihat.



Testimoni 3: Ayah semakin sihat dan boleh tidur dengan lebih lena. Mak pula walaupun jaga 3 orang cucu, badan bertenaga semacam. Siap mak dan ayah suruh order lagi



Peluang hebat jangan dilepaskan dengan pembelian Twin Pack Vivix Shaklee.




Klik di sini untuk pembelian twin pack dengan segera




Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS