8 RESEPI ESP SHAKLEE YANG MENYELERAKAN DAN SEDAP

Assalammualaikum...

Menjadi rebutan minuman soya ESP shaklee ni. Kalau setiap kali restock mesti akan sold out dalam masa 2 hari je. Sampaikan sistem web Shaklee pun jadi jammed. Nak masuk payment kena tendang balik.


Penangan ESP ni memang boleh dikatakan kot dan rare jugak. Berebut tau!

Ada yang tanya ESP ni hanya boleh minum macam tu sahaja je. Sedap tak rasa ESP?


Image result for SOY

Kalau siapa peminat soya memang akan sukakannya rasa asli soya dia. Tapi siapa yang kurang tu boleh variasikan resepi ESP ni tau!

Kenapa susu soya ESP Terbaik? 

(1) Diperbuat daripada soya non-GMO. Soya2 di pasaran sekarang ni kebanyakannya GMO. Ehh yeke ESP non-GMO? Takde tulis pun kat tong dia? Ini kerana utk mematuhi syarat2 KKM - tak boleh tulis 'non-GMO' di label. So kalau korang jumpa mana2 produk yg ada tulis 'non-GMO' tu paham2 lah ye... syarat KKM kata JANGAN LETAK.

(2) Protin tumbuhan tidak meninggalkan sisa seperti protin haiwan. Sisa protin akan ditapis oleh buah pinggang. Oleh sebab itu pengidap CKD tidak digalakkan (atau dilarang terus?not sure about this) mengambil protin haiwan kerana kegagalan buah pinggang menapis sisa protin menyebabkan ia dilepaskan ke dalam darah.

(3) Orang yg mengalami lactose intolerant tidak boleh mengambil susu berasaskan haiwan yg mengandungi laktosa. Susu soya sesuai buat mereka.

(4) Rendah GI.

(5) Bebas kolesterol dan lemak tepu.

(6) Kaya dengan kalsium dan protin dgn 9 asid amino perlu.

(7) Dihasilkan dan diaudit di bawah IPP (identity persevation program). Further reading here ---> https://www.ams.usda.gov/ser…/auditing/identity-preservation




Di sini Ida nak kongsikan 8 resepi ESP shaklee yang menyelerakan dan sedap






















Nak order? sila klik



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS