PRODUK HILANGKAN WHITEHEAD DAN BLACKHEAD DENGAN BERKESAN

Assalammualaikum...

Merimaskan bila nampak whitehead dan blachhead penuh di muka terutamanya kawasan hidung tu. Asyik nak picit je asal nampak cermin confirm akan belek. Dan picit skit habis la nanti kawasan lain pun akan kena jugak. Normal la tu.hehehe.



Tak dinafikan memang agak sukar sebenarnya nak hilangkan whitehead dan blackhead ni. Takkan nak scrub muka hari-hari. Makin nipis plak kulit. Nak cuci muka banyak kali pun tak boleh. Kulit boleh jadi bertambah kering. Keputusannya redha jelah. 

Image result for hilangkan whitehead dan blackhead

Bukannya takde produk untuk hilangkan whitehead dan blackhead ni tapi kena hati-hati la pilih supaya takde kesan sampingan. Mana tahu pakai sekarang ok, bila stop habis rosak muka. Kebanyakkan produk sekarang jenis timbang kilo. Ni bukan cakap sebarangan sebab dah nampak dalam internet. Penjual yang jual produk penjagaan muka ni secara timbang dan borong. Contoh 1 kilo krim siang RM sekian..sekian.

Memang terkejut jugak pada awalnya tapi tengok pada pasaran sekarang ni, berlambak produk-produk yang baru masuk. Lepas tu share dah beribu testimoni yang berjaya. Kalau jenis yang memang 'mudah terkena'. ' nak cantik cepat memang akan beli, lebih-lebih lagi kalau harga die pun murah.

Sebab itu la penting sebenarnya cari produk yang terjamin selamat walaupun mahal. Jangan sebab murah tapi rosak kulit muka.

PRODUK HILANGKAN WHITEHEAD DAN BLACKHEAD

1. GENTLE ACTION MAKE UP REMOVER

- Menjadikan kulit anda licin, lembut dan berseri
- Tunas Pokok Bic menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan
- Aloe Vera menyegarkan dan menegangkan kulit
- Lembut, tidak berminyak, dan kulit anda akan kelihatan lebih berseri

2. GENTLE DEEP FOAMING CLEASER 


- Membersihkan dan menyegarkan kulit
- Rumpai laut menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan
- Alga Hijau menyahtoksin dan melembapkan
- Strawberi Begonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen
- Lembut dan menyegarkan


Testimoni 1: Bila tahu cara betul menggunakan produk Nutriwhite, hah baru la rasa kesannya. Kalau dulu kulit muka kusam dan kering. Sekarang rasa lebih segar dan licin. Langsung tak berminyak. Dan paling best bila sehala whitehead pun keluar.


Testimoni 2: Dulu setiap kali mencuci muka, kulit mesti akan jadi kering dan tegang. Pastu mula la keluar semua whithead. Tapi lepas guna Nutriwhite dah takde masalah lagi. Kulit dah tak kering, whitehead dan bleckhead pun hilang.



Testimoni 3: Adik ni suka dengan bau skincare Nutriwhite yang natural ni. Muka rasa lebih segar dan licin. Malah whitehead dan blackhead pun dah berkurangan. Tak rugi mencuba



Nak order? sila klik




Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You Might Also Like

1 comments

  1. bagusnya..bolehlah cuba nanti

    Jom ke www.maisarahsidi.com :)

    ReplyDelete

TRAVEL DESTINATION

Followers

My Blog List