2 CARA JADI AHLI SHAKLEE DENGAN MUDAH

11:56:00 PM

Assalammualaikum..

Ramai sebenarnya yang memang dah lama makan produk Shaklee ni. Kadang tu sampai dah bertahun-tahun pun amalkan. Tapi ramai sebenarnya yang tak tahu, paling best kalau dah lama makan produk Shaklee ni lebih baik daftar sebagai ahli.



Kenapa Ida kata paling best kalau daftar sebagai ahli jika dah bertahun amalkan produk Shaklee ni?


Sebabnya apa yang kita beli tu ada point dah tentu kredit tu masuk dalam ID kita. Cukup point..cukup bulan. Eh..eh ada bonus Shaklee la masuk dalam akaun bank kita. Best kan. Sebenarnya bila dah jadi ahli ni tak semestinya untuk berbisnes tapi hanya nak dapatkan produk Shaklee dengan harga ahli sahaja. Mana tahu masa akan datang teringin nak berbisnes pula, tak rugi pun kan.

Image result for ahli shaklee

5 kelebihan jadi ahli walaupun makan sendiri

1. Dapat kumpul point- kalau ajak kawan dan family beli sekali -lagi banyak point boleh kumpul

2. Kalau cukup point boleh dapat duit cash bonus 



3. Boleh masuk dalam support group SIL yang aktif dan responsif, atau telegram FHS. Dalam tu ada ramai pengguna Shaklee yang berpengalaman makan Shaklee sejak tahun 2010, kongsikan pengalaman diorang. Eh jangan terkejut kalau dalam group tu ada doktor, ahli farmasi, nurse tau.

4. Ada kelas berkala tentang penyakit dan produk berkaitan jika minat nak join. Dalam masa yang sama kita akan belajar benda yang mungkin kita tak tahu sebenarnya.

5. Free consultation tak kisah nak tahu pasal cara makan supplement ke. Kenapa tiba-tiba healing crisis. Ada masalah kesihatan ke boleh je tanya Ida selagi Ida mampu nak menjawab.hehehe


2 CARA JADI AHLI SHAKLEE DENGAN MUDAH



Cara pertama

Dengan yuran hanya sebanyak RM79.50 (SM)/RM90.10(SS)

Cara kedua

Membership percuma dengan membeli produk sehingga 200uv iaitu dalam anggaran (RM500++) atau nak senang beli Twinpack Vivix (236uv) siap dapat CASH BACK BONUS lagi.

Sebenarnya ramai tak tahu bila daftar ahli automatik produk yang korang nak beli tu akan dapat harga ahli. Walaupun korang daftar ahli dan beli sebotol ESP shaklee pun still akan dapat harga ahli bila daftar.

Jadi tunggu apa lagi, bagi yang dah lama makan produk Shaklee ni, dah taknyah pusing-pusing cari pengedar, baik terus daftar ahli sahaja pastu boleh order sendiri secara online atau pergi ke branch.



Details yang perlu untuk daftar jadi ahli

>> Nama
>> No IC
>> Email
>> No hp
>> Alamat
>> Nama Bank dan nombor akaun bank


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:


(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)