PENING MENCARI PRODUK SHAKLEE UNTUK KURUS??

Assalammualaikum...

Merata-rata produk untuk kuruskan badan yang ada dalam pasaran Malaysia sekarang. Tak kisah dalam bentuk pil, susu serbuk dan sebagainya. Kalau citer bab kuruskan badan memang menjadi hot selling dalam mana-mana jenama pun.



Siapa yang taknak kuruskan badan, nak badan selim-melim macam kerengga (eh ada ke). Tapi sebenarnya faktor sebenar nak kuruskan badan ni sebenarnya untuk badan sihat, rasa lebih ringan. Sebab bila berat badan berlebihan ni boleh mendatangkan masalah kesihatan lain seperti darah tinggi, kencing manis dan sakit-sakit badan.


Shaklee juga ada produk untuk kuruskan badan. Tapi ramai sebenarnya yang pening sebab Shaklee ni ada banyak produk sebab itu la bila nak beli sangat disarankan supaya berbual sendiri dengan pengedar Shaklee yang sah macam Ida.hehehe


Ini full pakej set Kurus Shaklee. Ada yang tanya wajib amik semua ke? Itu sebenarnya terpulang pada bajet masing-masing. Takde paksaan pun. Tapi more is better. Nak nampak kesan lebih baik mestila amik full pakej punya betul tak?

Tapi bagi yang nak kuruskan badan atau menyusukan anak ni kena ingat jangan harapkan pada supplement sahaja. Sebab supplement ni makanan tambahan, hanya membantu melengkapkan nutrisi atau fungsi yang tak lengkap dalam badan.

Image result for ideal weight

Kalau amik produk kuruskan badan tapi makan taknak jaga, stress je pun tak boleh juga. Sebab itu la kena seimbangkan. Betul tak?



Jadi sesiapa yang cari produk Shaklee untuk kurus yang selamat diambil boleh la hubungi Ida. Jangan risau, Ida akan guide korang siap bagi list menu makanan lagi.hehehe. Guide sampai korang dapat berat badan ideal yang korang nak.

Klik di sini untuk pembelian segera


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS