CARA MUDAH NAK HILANGKAN RASA BADAN LETIH DAN TIDAK BERTENAGA

8:04:00 PM

Assalammualaikum...

Setiap hari aktiviti harian kita sentiasa padat. Tak kira seorang surirumah atau pun yang bekerja. Sentiasa ada aktiviti sendiri. Bila terlalu banyak kerja yang dilakukan bila mula malam badan dan rasa letih dan tak bertenaga. Mana tidur pun tak cukup, esok pagi mesti ada rasa liat je badan ni dan lemau.



Semua orang sama je mesti ada satu atau 2 hari tu badan rasa lemau, malas je nak buat apa-apa pun. Kalau boleh nak tidur baring je atas tilam. ( ida la tu tapi tak boleh kena kacau dengan anak-anak.hahaha).

Image result for badan penat

Jadi apa yang korang selalu lakukan untuk hilangkan rasa badan letih dan tak bertenaga tu?


Hakak-hakak ni telah mencuba Cinch Energy tea mix shaklee untuk hilangkan semua rasa penat, lemau-lemau badan tu.


Dalam Cinch energy tea mix ni 4 jenis teh yang tinggi antioksidan yang membantu tingkatkan tenaga korang.

Fungsi beberapa extract yang ada dalam cinch tea ni .

1. MATCHA GREEN TEA ni adalah sebagai:


- antioksida yang sangat tinggi
- energy booster
- metabolisme booster
- bakar kalori up to 4 x ganda

2. Taurina bertungsi untuk : 

- menggalakkan metabolisme
- lebih bertenaga
- larutkan lemak
- membantu menghasilkan otot tanpa lemak

3. Fungsi White Tea ialah :

- membakar lemak - lemak berlebihan
- menghalang penghasilan sel lemak yang tak perlu
- meningkatkan metabolisme

4. Fungsi Rooibos Red Tea ialah :

- melarutkan lemak
- meningkatkan kadar metabolisme iaitu pembakaran lemak
- agen detox yang kuat


Kalau korang google setiap satu jenis teh ni korang akan tahu kebaikan die tapi dalam Cinch energy tea mix ni semua dah ada dalam tu. Korang bancuh minum je.



Jadi korang yang selalu rasa letih badan, tak bertenaga boleh la cuba Cinch energy tea mix ni..

Nak order? sila klik



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)