3 CARA HILANGKAN MASALAH KEMBUNG PERUT DAN ANGIN DALAM BADAN

Assalammualaikum...

Ada sesetengah orang bila makan sesuatu makanan yang "berangin" akhirnya perut mula rasa tak selesa dan akan alami masalah kembung perut. Masalah kembung perut ni boleh disebabkan oleh banyak faktor seperti tekanan, faktor usia, pemakanan, merokok, suka minuman berkarbonat, kesihatan dan banyak lagi.




Bila masalah kembung perut ni berlaku, kita akan berasa sangat tak selesa. Nak makan pun jadi tak lalu, letak minyak angin kat perut pun tak jalan, sendawa pun tidak, ada tu sampai nak "kentut" pun macam tak lepas.



Dan boleh dikatakan juga masalah kembung perut ni berlaku akibat dari masalah dalam sistem pencernaan atau terlalu banyak toksin yang tidak keluar dalam badan. Ini menyebabkan banyak gas yang termendap dalam badan yang akan mengakibatkan ketidakselesaan perut.

3 CARA HILANGKAN MASALAH KEMBUNG PERUT DAN ANGIN

1. Bawang putih


Ini salah satu bahan yang berada dalam rumah, senang dicari dan digunakan. Hiris bawang putih yang telah dikupas kulitnya dan potong nipi-nipis. Rebuskan dalam 2 gelas air putih dan minum segelas sebulan sekali.

2. Halia


Selalu orang yang alami kembung perut suka minum teh halia kan. Tapi peliknya ada orang kata teh sendiri pun boleh menyebabkan kembung perut. Jadi cara terbaik ialah minum air halia yang suam. Tumbuk halia sebesar ibu jari tu, rebus dalam air kemudian tapis dan biarkan suam atau sejuk sedikit. Nak lebih jimat masa, buat lebih dah simpan dalam peti. Bila rasa kembung perut atau tak selesa boleh minum dengan panaskan semula atau minum sejuk-sejuk.

3. Peppermint Ginger


Ini cara paling mudah dan cepat. Sesuai untuk siapa yang takde masa nak hiris, rebus-rebus ni. Ambil 3 biji terus telan dan minum air masak. Mudah.

Peppermint Ginger Plus ini mengandungi herba asli pudina, halia, jintan hitam dan jintan manis untuk rasa yang nyaman dan melegakan. Ia juga boleh dihancurkan dan dicampur dengan air panas untuk minuman herba semulajadi.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.



Siapa yang memerlukan Peppermint Ginger Plus?
  • Wanita mengandung yang mempunyai masalah loya dan morning sickness
  • Mereka yang gemar mengembara dan serik mengalami mabuk laut/darat
  • Mereka yang sering mengalami masalah gastrik dan angin
  • Mereka yang sering mengalami kembung perut
  • Mereka yang sering mengalami masalah pencernaan.
Testimoni 1: Lega bila semua angin dalam badan dah keluar selepas telan Peppermint Ginger


Testimoni 2: Lepas telan Peppermint Ginger semalam, terus buang angin. Tidur pun lebih lena


Testimoni 3: Akak ni perut tak selesa selama 2-3 hari. Selepas telan Peppermint ginger, angin keluar atas bawah. Rasa lega je.


Testimoni 4: Akak ni preggy, rasa mual dari pagi sampai malam. Terus lega selepas telan Peppermint Ginger. Banyak angin yang keluar


Klik di sini untuk order segera



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp : www.wasap.my/0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

KRIM UNTUK ATASI MASALAH TUMIT KAKI PECAH DAN MEREKAH

Assalammualaikum...

Ramai orang sebenarnya alami masalah tumit kaki pecah dan merekah ni. Kadang tu umur masih muda pun tapi tumit kaki habis pecah-pecah dan merekah teruk. Dan ramai juga terlalu sibuk menjaga kulit muka dan badan tetapi terlupa juga untuk menjaga di bahagian kaki.




Kalau orang perempuan macam kita ni, orang lain tengok nampak "hodoh" tau. Terpaksa la cover dari terlihat dek orang lain.

Antara punca masalah tumit kaki pecah dan merekah ini ialah:
  • Berat badan berlebihan
  • kulit terlalu kering
  • Pemakain kasut yang salah size
  • Terlalu kerap memakai kasut yang terbuka
  • Kerap memijak lantai yang bersimen atau kasar
  • Tidak menitikberatkan penjagaan diri

Jadi bagaimana nak selesaikan masalah tumit kaki pecah dan merekah ni?

Inilah masanya awak-awak semua kena kerap rajin sapukan dengan.....



Herbal Blend Shaklee 
multipurpose cream




Herbal Blend Multipurpose Cream ini diformulakan daripada ekstrak semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary


Krim ini juga telah diuji secara klinikal di mana ia dapat mengatasi masalah gatal-gatal kulit. Dengan sifatnya yang dingin atau sejuk, bermentol dan tidak berminyak dan paling penting super duper moist cream yang mengikat kelembapan kulit dengan sangat baik.


Yang best krim ni ORGANIC and PARABEN Free!!!

Jadi sangat sesuai digunakan oleh semua peringkat umur termasukla bayi dan kanak-kanak.

Selain untuk atasi masalah tumit kaki pecah dan merekah, ia juga ada kegunaan lain juga seperti:
  • Baik untuk kulit yang mengalami gatal-gatal
  • melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki. 
  • Demam panas (disapu ke seluruh badan)
  • Baik untuk demam campak. Menghilangkan kesan atau tanda demam campak.
  • dijadikan losyen harian

Testimoni 1: Si isteri gunakan Herbal blend cream untuk anak yang kulitnya ruam. Suami pakai di kakinya yang ada kulat air, si kakak gunakan untuk tumitnya yang merekah. Memang berkesan!


Testimoni 2: Akak ni suka sapukan pada badan anak-anaknya yang gatal-gatal dan disapukan pada tumit kaki.


Testimoni 3: Ada masalah foot infetion memang sangat sesuai.


Testimoni 4: Tumit kaki merekah semakin pulih selepas penggunaan selama 3 hari


Harga krim ni hanya RM37.50. Tahan berbulan-bulan dan boleh digunakan oleh sesiapa sahaja

Klik di sini untuk order segera



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp : www.wasap.my/0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

GIVEAWAY YES 2017 BY ROXALYNNE

Assalammualaikum..


klik pada banner untuk join

" Belajar Forex Dengan Trading Coach International di Masters Summit 1.0 "

Tajuk : Belajar Forex Dengan Trading Coach International di Masters Summit 1.0


Dalam kepesatan zaman teknologi yang semakin canggih, ramai peniaga suka berniaga secara online untuk menambah pendapatan mereka disebabkan oleh taraf hidup yang semakin hari semakin meningkat. Jika harapkan duit gaji bulanan tanpa melakukan kerja tambahan, agak sukar untuk menampung perbelanjaan seharian.




Bagi menjamin kewangan yang kukuh dalam jangka masa yang panjang, anda perlu menjadi seorang yang bijak dalam merancang perniagaan anda. Melabur adalah satu urusniaga paling mudah yang boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja dan keuntungannya adalah berlipat kali ganda daripada modal yang dikeluarkan.


Disebabkan oleh keuntungan yang lumayan inilah yang membuatkan ramai orang mengambil keputusan untuk melaburkan wang dalam pasaran kewangan terbesar di dunia iaitu pasaran pertukaran asing (Forex). Tambahan lagi dengan adanya kuasa internet yang meluas dapat memudahkan lagi urusniaga pelaburan di pelusuk dunia.


Apakah Itu Forex?



Forex adalah singkatan nama bagi FOReign EXchange atau lebih mudah difahami dengan urusniaga perdagangan/transaksi matawang yang boleh dilakukan selama 24jam secara berterusan tanpa henti. Perdagangan/transaksi ini memperdagangkan mata wang sesebuah negara terhadap mata wang negara yang lainnya yang melibatkan pasaran wang utama di dunia.


Dikatakan pasaran Forex ini mempunyai pasaran yang sangat kukuh sehingga mampu mengalahkan mata wang asing yang terbesar dan nilai transaksi pasaran forex mencapai nilai trilion sehari. Oleh kerana itu juga lah ramai prospek yang semakin ramai melabur dalam perdagangan Forex kerana ianya sangat menguntungkan.

Kenapa Anda Perlu Memilih Forex?

1. Modal Kecil.



Untuk mula melabur dalam pasaran Forex tidak memerlukan modal wang yang banyak. Anda hanya perlu membeli sejumlah minimum saham yang ditetapkan sebagai permulaan pelaburan anda. Dengan jumlah minimum ini dapat memberikan peluang kepada anda yang berminat dalam pelaburan Forex.

2. Untung Besar.

Tidak dinafikan lagi bahawa pasaran Forex memberikan lebih banyak faedah serta keuntungan daripada kerugian. Dengan melabur secara rasional dapat membantu anda menikmati pulangan keuntungan  yang berlipat kali ganda dan lebih lumayan daripada apa yang anda jangkakan.

Belajar Forex Dengan Trading Coach International di Masters Summit 1.0

Forex telah menjadi satu alternatif pelaburan yang semakin hari semakin popular diperkatakan oleh pelabur. Ini disebabkan oleh ROI ( Return On Investment) daripada Forex memberikan keuntungan yang cepat. Akan tetapi, sekiranya anda tidak mempunyai ilmu pelaburan Forex yang mencukupi akan menyebabkan anda berhadapan dengan risiko kerugian.


Bagi menguruskan kewangan yang baik, anda perlu mempunyai pengetahuan yang secukupnya terutamanya dalam pelaburan Forex ini. Sebagai persediaan untuk memulakan pelaburan, anda perlu mendapatkan ilmu dan maklumat pelaburan yang betul untuk menjadikan anda seorang pelabur yang bijak. Antara perkara-perkara yang perlu anda fikirkan ialah :  


1. Mempunyai modal melabur yang mencukupi.
2. Ketahui matlamat atau tujuan pelaburan.
3. Mendapatkan ilmu yang betul daripada sumber yang sahih dan dipercayai.
4. Fahami apa yang diajar dan dapat menguasai ilmu sepenuhnya.
5. Mampu membuat keputusan sendiri.
6. Sentiasa mengikuti per­kem­bangan semasa pelaburan.
7. Membuat pembelajaran sendiri dengan membaca.


Mungkin agak sukar untuk anda memikirkan semua ini sekiranya anda tidak mempunyai ilmu dalam pelaburan. Lebih-lebih lagi sukar untuk mencari maklumat yang boleh dipercayai. Adalah lebih mudah sekiranya anda belajar Forex dengan Trading Coach International di Masters Summit 1.0 yang dianjurkan oleh PIPSEMPIRE ACADEMY.

Kenapa Anda Perlu Menyertai Forex Masters Summit 1.0

1. Yuran Hanya Bayar Sekali Sahaja.

Dengan bayaran yuran sekali sahaja, anda akan dapat sertai kelas Forex berkali-kali. Tawaran istimewa ini hanya untuk mereka yang menyertai kelas anjuran Pips Empire Academy sahaja dan anda boleh bandingkan yuran kelas lain yang hanya menawarkan kelas secara on off dengan bayaran yuran yang mahal.

2. Kelas Selama setahun.

Dengan kadar yuran yang murah sekali bayar, anda akan menikmati kelas penuh selama 3 hari dan kelas pada setiap hari Isnin selama setahun. Dalam masa setahun ini anda boleh belajar sampai pandai dan boleh bertanya apa-apa soalan pada guru yang mengajar. Sangat menguntungkan bukan?

3. Silibus Yang Mudah Faham.

Kelas Forex Master  menyediakan silibus yang mudah difahami dengan strategi yang ringkas dan terbukit berkesan. Pembelajaran juga dilakukan secara bersistematik dan mempunyai silibus bagi memudahkan lagi pelajar memahami Forex dalam jangka masa selama setahun bagi menguasai ilmu Forex sepenuhnya.

4. Kemudahan Pembelajaran Yang Lengkap dan PERCUMA.

Selain mempunyai silibus yang mudah difahami, anda juga akan diberikan analisis percuma, signal percuma serta webinar percuma. Tambahan lagi anda akan dapat menyertai networking komuniti yang mempunyai sistem yang mantap dan berterusan daripada aplikasi telegram, whatsapp dan facebook.


Lebih menarik lagi sekiranya mempunyai Trading Floor di Singapura, Shah Alam, Melaka, Sabah dan tempat-tempat lain, anda boleh pergi bercuti sekali. Malahan kalau kebetulan berada di Shah Alam atau Melaka, boleh masuk kelas di sana secara percuma. Paling penting ialah dilengkapi dengan kemudahan “Auto Trade Management” (systematic trading by professional traders).

5. Tenaga Pengajar yang Berkemahiran Dan Berpengalaman.



Untuk berjaya, anda perlu belajar daripada mereka yang mahir dan berpengalaman dalam sesuatu bidang. Disebabkan itu, PipsEmpire Academy menyediakan tenaga pengajar yang berkemahiran serta berpengalaman dalam pasaran Forex untuk kelas belajar Forex ini.

6. Mempunyai Kelas Fast Track Trader.

Kelas Fast Track Trader Ini adalah satu satunya kelas untuk menjadikan anda seorang professional dan international trader dalam masa yang singkat. Pendek kata, ia adalah shortcut journey of Trade dimana anda boleh mengikuti kesemua program PipsEmpire Academy secara percuma tanpa perlu membayar apa-apa.

Kelebihan Kelas Fast Track Trader.

  • IB Training PERCUMA.
  • Daily Signal PERCUMA.
  • Maklumat PERCUMA.
  • Webinar PERCUMA.
  • Silibus yang MUDAH difahami.
  • Perkongsian lebih 50 strategi yang mudah dan ringkas serta terbukti berkesan.
  • Pengajaran secara sistematik dan bersilibus.
  • Tenaga pengajar yang berkemahiran dan berpengalaman.
  • Support sistem yang mantap dan berterusan (telegram, whatsapp dan facebook).
  • Kemudahan pembelajaran yang lengkap!
  • Business To Business
  • Kemudahan “Auto Trade Management” (systematic trading by professional traders)
  • Secret Techniques

7. 6 Speaker Hebat.



Pada Forex Masters Summit 1.0 akan menampilkan 6 speaker hebat dalam bidang pelaburan pasaran Forex ini untuk berkongsi pengalaman mereka kepada anda. Antara 5 speaker yang hebat ialah Mario Singh, Wayne Ko, Ahmad Zaki, Ibrahim, Zulhilmi dan Aun Khairul.


Mario Singh.



Mario Singh merupakan Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Fullerton Markets dan pengurus Forex yang terkenal diserata dunia sebagai pendidik FOREX. Beliau telah mendapat latihan perbankan swasta dari Julius Baer (Bank Swiss yang terbesar di dunia dengan aset 340 Billion di bawah pengurusan CHF) dan perbankan ICBC (salah satu perbankan komersial terbesar di dunia dengan permodalan pasaran pada 269 Bilion.


Beliau juga adalah seorang pakar yang sentiasa mendapat perhatian ramai di dalam industri FOREX ini. Beliau juga telah muncul lebih 40 kali dalam rancangan CNBC dan Bloomberg. Seramai 350 juta penonton diseluruh dunia menonton setiap kali beliau menampilkan diri dalam berkongsi tentang pelaburan Forex ini.      


Wayne Ko.



Wayne KO adalah Ketua Penyelidikan dan Pendidikan di Fullerton Market. Beliau memberikan perkhidmatan “thought-provoking analysis” dan idea perdagangan kepada beribu pelanggan di seluruh dunia. Beliau sendiri adalah perdagang yang ternama yang mesra dan bersemangat membuatkan ramai orang dari seluruh dunia ingin mempelajari rahsia kejayaan beliau.


Sebagai seorang penceramah di peringkat antarabangsa, beliau telah berucap di depan beribu perdagang dan pelabur dari pelbagai negara di seluruh dunia termasuklah Singapura, Malaysia, Indonesia, Thailand, Vietnam, Kemboja, Australia dan China. Ucapan beliau dalam berkongsi pengalaman berdagang tidak pernah membosankan para pendengar.  


Ahmad Zaki.



Ahmad Zaki merupakan Pengasas akademi SIMPLYFX FOREX dengan lebih 10 tahun pengalaman dalam industri FOREX. Beliau juga telah dianugerahkan tempat pertama untuk dua tahun berturut-turut di dalam pertandingan FOREX yang di adakan di Singapura. Beliau juga adalah orang kuat di belakang penubuhan jutawan “SUPER SCALPER TRADERS”.


Selain itu beliau juga adalah seorang pengasas teknik/strategi khas yang telah terbukti berjaya di dalam perdagangan FOREX. Beliau juga baru sahaja dianugerahkan sebagai GRAND CHAMPION 2017 daripada Fullerton Markets.  Bukan calang-calang orang beliau ni.


Ibrahim.



Ibrahim adalah perdagang profesional dan pengurus dana proprietari. Beliau adalah orang yang tepat untuk berkongsi dan belajar strategi perdagangan. Beliau juga adalah pengarah pendidikan di SIMPLYFX. Beliau mula berdagang di dalam pasaran FOREX pada 2012 dan mempunyai rekod peribadi yang baik dengan 1000% pulangan pelaburan dalam masa hanya dua bulan. Beliau telah melatih lebih daripada 3000 perdagang dari Malaysia, Indonesia dan Singapura.


Zulhilmi.



Zulhilmi Yusoff adalah pedagang forex sepenuh masa dan merupakan salah seorang mentor di PipsEmpire Academy selepas tiga tahun menjadi ejen Unit Trust. Beliau mempunyai dua tahun pengalaman dalam FOREX. Pengasas teknik membunuh FusionFIBO yang diasaskan daripada FIBO yang asal, yang mana ia sudah terbukti sebagai satu strategi yang sangat efektif untuk perdagang scalping, intraday dan swing. Beliau telah mengajar dan membangunkan ramai pedagang yang konsisten dan berjaya.


Aun Khairul.



Aun Khairul diibaratkan sebagai kisah klasik “Zero To Hero” di dalam FOREX. Beliau telah diperkenalkan kepada Forex oleh SIMPLYFX Malaysia. Setelah berjaya, beliau kini adalah mentor dan menguruskan PIPS EMPIRE MALACCA TRADING FLOOR hanya selepas dua tahun aktif di dalam perdagangan FOREX. Beliau juga turut dikenali sebagai pakar perdagangan emas dengan memberikan analisis harian yang tepat dan hampir sempurna untuk perdagangan emas.  

8. Lokasi Yang Strategik.



Forex Masters Summit 1.0 2018 akan diadakan di IDCC (Ideal Convention Centre) Shah Alam yang merupakan tempat yang sangat strategik dan selesa untuk semua peserta. Antara kemudahan yang ada dan berdekatan di sini adalah :  
  • Parking Percuma
  • Makan 3x (Breakfast, Lunch, Tea Break)
  • Dekat dengan hotel (Mewah / Murah) From RM108/night
  • Budget Hotel RM86/night.
  • Easy access Federal Highway
  • Wifi Percuma

Daftar Minat Anda Percuma SEKARANG!!!
Berminat untuk melabur dan ketahui lebih lanjut tentang Forex? Rebut peluang ini dengan menyertai Forex Masters Summit 1.0 sekarang kerana tempat adalah terhad. PipsEmpire Forex class dan Fast Track Trader Program juga menawarkan pakej dengan harga yang tak masuk akal. Jadi, daftar minat anda percuma sekarang juga. Jangan tunggu lama-lama.

Nama Penuh
Email:
No Telefon:

We respect your email privacy


4 PRODUK UNTUK HILANGKAN JERAGAT DENGAN BERKESAN

Assalammualaikum..

Jeragat ni lain dari jerawat. Jeragat ini ialah bintik-bintik hitam yang berada di permukaan kulit dan amat sukar nak hilang. Jeragat ni timbul disebabkan keadaan kulit muka yang dah tersumbat dengan minyak, kotoran, dan bakteria. 



Selalunya jeragat ni ada di kawasan hidung dan dagu. Selain tu ia disebabkan penggunaan produk, pemakanan tak seimbang hormon,terlalu terdedah dengan cahaya dan pengguna pil perancang. Ada juga yang masalah jeragat ni semakin menjadi-jadi ketika hamil kerana perubahan yang berlaku.


Sebenarnya banyak produk kosmetik yang berada di dalam pasaran yang boleh membantu hilangkan masalah jeragat ni tapi tak semua sebenarnya yang sesuai dengan kulit kita. Salah beli produk nanti akan lebih teruk pula keadaan kulit kita.


Jadi selain penggunaan produk kosmetik, bolah makan makanan tambahan atau produk supplement yang boleh membantu menghilangkan jeragat dengan berkesan dan sekaligus sihatkan tubuh badan kita.

4 PRODUK UNTUK HILANGKAN JERAGAT DENGAN BERKESAN

1. ESP Shaklee


Sumber protein sebenarnya mampu mengurangkan kesan hitam (kulit mati akibat jeragat). Tompokan hitam pada kulit akibat jeragat sangat sukar dihilangkan jika tidak mendapat cukup protein yang membantu dalam penghasilan sel baru.

2. GLA complex


Kaya dengan minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. GLA Complex ini amat bagus untuk skin texture, skin repair dan buat skin glowing. Selain itu ia membantu menstabilkan hormon terutamanya yang mengambl pil perancang dan alami masalah jeragat. 


3. Collagen Powder


Tahu tak? Kekurangan kolagen dalam badan kita juga boleh menyebabkan masalah jeragat. Semakin meningkat usia kita semakin banyak kolagen yang hilang dalam badan. 7 bahan utama dalam Collagen Powder terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah serta menghilangkan kedutan. Hanya selepas penggunaan selama 8 minggu sahaja, kulit menjadi lebih baik, anjal, gebu dan cantik!

4. Vivix


Ini salah satu produk yang tinggi antioksida yang membantu menghalang radikal bebas dari merosakkan sel dalam badan kita sekaligus menghalang masalah kulit seperti jeragat. Kajian menunjukkan pengambilan Vivix kelihatan lebih muda 25 tahun dari usia sebenar!

Testimoni 1: Alami masalah period tak teratur dan jeragat. Selepas pengambilan ESP dan GLA complex, period dah stabil malah masalah jeragat dan semakin hilang.


Testimoni 2: Mak mertua teruja menggunakan Collagen Powder kerana jeragat semakin hilang. Paling best bila maslaah sakit lutut juga dah hilang.


Testimoni 3: Bertahun-tahun masalah jeragat memang tak hilang. Terpaksa cover dengan naturactor bagai. Tapi sekarang tidak lagi selepas pengambilan Collagen powder


Testimoni 4: Badan mak semakin sihat, massalah katarak dah hilang dan paling menarik bila jeragat juga semakin pudar selepas pengambilan Vivix



Testimoni 5: Akak ni selepas consume Vivix, jeragat hilan, masalah kedutan juga dah takde serta eyebag. Paling best bila badan selain sihat dan berat badan berkurangan



Klik di sini untuk order segera


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp : www.wasap.my/0174636210
Email : chintashoope@gmail.com 
No Id: 1074293 

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya