MASALAH JERAWAT DAN PARUT DISEBABKAN RESDUNG HILANG SELEPAS 3 TAHUN

8:14:00 PM

Assalammualaikum...

Bila seseorang ada masalah resdung ni bukan sahaja kerap gatal-gatal hidung dan muka malah kulit muka pun akan mudah ada masalah jerawat yang teruk.



Senang kata bila masalah resdung ni ada kaitan dengan darah. Ia akan mengalirkan benda yang kotor jadi bila darah kotor memang masalah jerawat ni akan bermaharajarela. Pernah dengan pasal cuci darah dekat hospital? Bila cuci darah ni, dia buang segala benda kotor. Dan selepas tu confirm kulit aka jadi cantik tanpa sebarang jerawat. Tapi bila cuci darah kat hospital ni biasala takut ada risiko seperti bakteria dan sebagainya.

Image result for jerawat

Macam-macam sebenarnya cara nak merawat masalah resdung ni contohnya seperti menggunakan kulit kayu manis bawang merah atau pergi perubatan kampung. Tapi yelah kan kadang bukan ada masa nak buat secara tradisional ni.

Ini kisahnya pada tahun 2012 yang adik ni alami masalah jerawat yang teruk disebabkan resdung. Habis penuh seluruh pipi dia. Siapa yang tak stress kan. Tu belum lagi dengan masalah gatal hidung dan muka. Kenalah jaga pemakanan dan sebagainya.

Jadi disebabkan itu adik ni telah menggunakan Set Resdung dan Set Cantik shaklee untuk selesaikan segala masalah jerawat dan resdung yang beliau hadapi. 


Alhamdulillah selama 3 tahun menggunakannya. Jerawat memang susah nak naik dan parut jerawat juga dah pudar. Malah kulit pun bertambah cantik dan putih.



Nak dapatkan set yang adik ni pakai untuk atasi masalah resdung dan kulit berjerawat

Dengan pendaftaran sebagai ahli korang akan jimat hampir 15-30% tau!


Klik di sini untuk order dengan segera




Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.




You Might Also Like

2 comments

  1. biasanya jerawat naik meriah nih sebab hormon.. kalau dah repair hormon, nanti semua akan okay.. hee~

    ReplyDelete

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)