KOLAGEN IKAN BERKESAN KECILKAN PORI-PORI MUKA

11:30:00 PM

Assalammualaikum…..

Pernah tak rasa kulit rasa menggerutu macam kertas pasir. Jadi rimas sangat kan. Lepas tu ada pula masalah pori-pori besar. Malu sangat bila duduk kawasan cerah lepas tu orang tegur Nampak macam berkawah kulit muka tu.




Serius memang rasa segan dan malu. Takkanla nak asyik tempek dengan bedak atau foundation sampai 10 inci kan. Kalau boleh nak Nampak natural..bersih je kulit tu.

Ini la yang berlaku pada akak ni yang ada masalah liang pori yang besar. Bila liang pori muka tu besar memang mudah la segala debu, kotoran akan masuk dalam kulit. Dan ni secara tak langsung akan menyebabkan mula la timbul segala mak nenek jerawat yang digeruni.



Related image

Jadi masa promosi Collagen Powder Shaklee akan ni ambil la peluang untuk grab sekotak bagi atasi masalah liang roma kulit beliau yang besar tu. Dan Alhamdulillah selepas pengambilan Collagen powder, kulit beliau dah semakin bersih ..dah tak menggerutu macam dulu lagi. Malah liang roma kulitnya juga dah mengecil.




Bila sebut pasal produk kolagen ni memang ada macam-macam jenis. Ada dari kolagen buah, ada tumbuhan,haiwan seperti lembu dan ada juga kolagen dari sumber babi tau so berhati-hati la. Collagen powder Shaklee adalah dari sumber kolagen ikan sisik merah. Kolagen sisik merah ni adalah sumber yang premium kerana kurangnya pencemaran siap mintak persetujuan dari orang-orang Marin tau untuk mendapatkan ikan ni.

Dan disebabkan berat molekul kolagen sisik ikan merah ni sangat rendah iaitu 1,000 dalton jadi ia amatla mudah diserap oleh badan dan akan meningkatkan kadar sintesis kulit dengan lebih cepat dan berkesan.

Sebab itu la kolagen ikan ni lebih berkesan dari kolagen yang lain kerana kadar penyeapan yang sangat cepat dan berkesan dan telah dibuktikan dalam ujian klinikal yang berkesan dengan penggunaan selama 8 minggu!!



Serius korang dalam 8 minggu sahaja kulit korang akan SEMAKIN LEMBAP,LEMBUT,TONA KULIT SEKATA DAN HILANG KEDUTAN!! 

Kalau Ida sendiri yang hanya ambil beberapa sachet pun dah Nampak kesan apatah lagi yang ambil selama 8 minggu kan. Giler gorgeus korang…jealous la I gitu….

Cara penyediaan die pun mudah sangat. Bukak sachet dan tuang dalam air. Taknyah kacau pun takpe, goncang gelas sikit je mudah dah boleh sebab ia mudah larut. Kalau malas sangat boleh je tuang terus dalam mulut.

Dapatkan twinpack Collagen powder dan 5% diskaun dengan segera




Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You Might Also Like

10 comments

  1. hi, saya datang singgah sini sambil follow awak :)

    ReplyDelete
  2. Memang best collagen shaklee ni. Lepas amalkan memang rasa kulit muka soft! Berbaloi dengan harganya

    http://www.fatindays.com

    ReplyDelete
  3. bagusnya.....kulit lebih cantik lebih berkeyakinan nak jumpa dengan customer ka, bos ka,,,atau sedara mara

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum nurul...mama singgah pagi ke sini...:)

    ReplyDelete
  5. produk yang boleh dipercayai.
    Blogwalking kejap kat sini. Jemput join segmen saya. Ada hadiah misteri utk dimenangi.
    http://huseinrider.blogspot.my/2016/12/segmen-pray-4-aleppo-by-husein-rider.html

    ReplyDelete

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)