BUKU PLANNER 2017 YANG SIMPLE DAN MURAH

Assalammualaikum...

Lagi lebih kurang 2 minggu kita akan masuk ke tahun baru iaitu tahun 2017. Kejap je masa berlalu. Sebelum Ida nak pergi bercuti ni di rumah adik ipar, Ida nak kongsikan dengan korang buku planner 2017 yang simple dan murah.


Sesuai la untuk siapa yang berbisnes atau berkerjaya ni. Dulu Ida tak pandang buku planner ni tapi sejak berbisnes rupayanya sangat penting juga buku planner ni. Untuk uruskan masa dan bisnes kita dengan mudah.


Ida suka benda yang simple tak terlalu tebal dan berat nak letak dalam beg. Al maklumlah beg Ida ni dah macam peti harga karun. Macam-macam ada. Ida sorang je boleh nak membawanya. Sampaikan suami kata "Awak ni bawa batu ke dalam beg".

Tapi sebenarnya itu la kekuatan si ibu. Walaupun beg berat, boleh juga dukung anak yang hampir 10kg tu dengan muka yang maintain. Tak mengeluh pun.



Ok kan..simple dan harga nya pun murah. Sambil membeli kita menderma kepada tabung Gaza..

Harga buku Planner 2017 : RM18 belum termasuk pos

Nak beli bolehla order di

FB: https://www.facebook.com/2017AwesomePlanner/


Selamat merancang untuk 2017!!


3 comments:

  1. wah bestnya dah ada buku planner. cantik pulak tu

    ReplyDelete
  2. huhuhu..Sha beli dh 1 kt popular je..simple..moga tahun depan lebih baik dr tahn ini

    ReplyDelete

Followers

social network

APDM SAPS