SHAKLEE BUKAN JUAL SEMATA-MATA TETAPI...

3:11:00 PM

Assalammualaikum...

Amalkan gaya hidup yang sihat...
kalau perasan kalau keluar artikel cara cegah penyakit mesti ada perkataan jaga pemakanan..amalkan gaya hidup yang sihat

Shaklee sebenarnya bukan sekadar nak menjual produk...untung semata-mata tapi sebenarnya nak ajak korang hidup lebih sihat..




Sebab tu produk yang dikeluarkan bukan main hentam je...100 ribu ujian dilakukan setiap tahun dilakukan untuk pastikan ia betul selamat..20 tahun kaji bagi mereka yang makan shaklee dalam jangka masa yang panjang...

tengok aje tu ikan yang ditangkap utk hasilkan Omega guard sampai dapat kebenaran dari Friends of The Sea yg menjaga populasi ikan2 sedunia.

bukan maksud ok makan supplement shaklee tak payah makan sayur,,bukan sampai macam tu...supplement pun nama nya makanan tambahan..so ia cover la mana zat2 terkurang dalam badan tu..

Contoh ida bagi aritu pasal vitamin C..1 batang rokok pun musnahkan 50-100mg vitamin C..itu la pentingnya makan vitamin C..untuk cover balik apa yang dah hilang dalam badan..

produk skincare...bukan sekadar nak cantik je..tapi juga selamat dalam jangka masa panjang...

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)