PROMOSI NOVEMBER BERGANDA-GANDA

Assalammualaikum...

Dah masuk bulan november pun kita. Kejap je...lagi sebulan dah masuk tahun baru. Umur pun semakin meningkat.Musim pun sekarang hujan je. Anak-anak pun ramai yang tak sihat. Anak Ida si abang pun baru baik dari demam campak.


Image result for november


Dah masuk bulan baru ni..Scarlet heart pun dah tamat. Kesian kat Wang So ku keseorangan akhirnya.huhu..

Okeh2...ni Ida nak kongsikan dengan korang promosi berganda bulan ni...

serius rugi sangat kalau korang tak grab..




Lecithin buy 4 at 3 <klik>

Alfalfa buy 4 at 3 (s)<klik>
Vitalea kids buy 4 at 3 <klik>
Nutriferon buy 2 get 5% discount <klik>
Nutriferon buy 6 free 1 <klik>


Cikgu-cikgu bagus amik peluang untuk promo Lecitin! 


Ibu bapa yg mahu anak mereka fokus juga perlu dapatkan Lecithin!

Alfalfa untuk ibu menyusu dan mereka yang nak skin yang cantik!

Vitalea kids untuk anak2 yang suka makan gula-gula. So kita tukar kepada vitamin yg sihat!

Nutriferon untuk semua yang mahukan keluarga yg sihat!


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:


(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya



6 comments:

  1. salam singgah dan follow...

    senang la lepas ni nak dptkan produk shaklee di kemaman..

    ReplyDelete
  2. moga sentiasa dimurahkn rezeki perniagan.. Shaklee memang da tkenal sgt mn2 blh dpt..

    salam bw

    ReplyDelete
  3. ngee-- tinggal seminggu jek lagi promo nih.. kena topup stok banyak2 nih.. hee~

    ReplyDelete
  4. hehe rugi tak beli ni
    jemput join ya
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/12/end-year-mini-giveaway-by-mellya-friends.html

    ReplyDelete
  5. singgah mlawat =D
    semoga di murahkan rezeki slalu.. amin =)

    ReplyDelete

Followers

social network

APDM SAPS