BEKAS PEMBACA BERITA NTV7 SEMBUH DARI KANSER PARU-PARU

8:18:00 PM

Assalammualaikum...

Mungkin anak-anak zaman sekarang tak kenal tapi kalau yang lahir dalam tahun 90 an mungkin masih kenal pembaca berita NTV7 Law Chu Hian. Beliau adalah salah seorang penghidap kanser yang berjaya sembuh.



Pada 10 tahun lalu beliau disahkan menghidap kanser paru-paru dan hampir tiada harapan nak sembuh. Terduduk, terdiam semua ada. Kalau kita dalam masa tu dah ingat macam-macam. Yelah takde peluang nak hidup. Ada anak-anak, mak ayah..rasa perit bila fikir akan tinggalkan diorang.


Image result for law chu hian

Jadi beliau telah ikhtiar dengan menggunakan Vivix shaklee bagi membantu kanser yang dihidapinya. Selepas 9 bulan penggunaan secara konsisten, beliau sangat terkejut dengan perubahan yang die rasa. Dan selepas tu doktor sahkan beliau bebas dari kanser 100% sembuh.




Bagaimana Vivix dapat membantu pesakit kanser?

1. Bahan-Bahan dalam VIVIX seperti resveratrol bertindak memperbaiki seawal peringkat DNA lagi. Sebab itulah, VIVIX mampu membantu pesakit kanser.

2. Dapat membantu mempercepatkan penyembuhan luka dan tisu yang rosak terutamanya selepas pembedahan, radioterapi, kemoterapi atau rawatan perubatan lain.

3. Dapat membantu menghadapi kesan sampingan rawatan dengan lebih baik dan peluang sembuh dengan lebih baik.

4. Dapat meningkatkan sistem imun / ketahanan badan bagi membolehkan anda melawan kanser


Selepas beliau lihat sendiri perubahan dan kebaikan hasil produk Shaklee ni, beliau sendiri telah kongsikan kebaikan Vivix ni bersama orang lain. Dan ye kini beliau salah seorang pengedar Shaklee yang berjaya.




Peluang hebat jangan dilepaskan dengan pembelian Vivix Advanced Protection



Klik di sini untuk pembelian twin pack dengan segera




Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:


(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You Might Also Like

1 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)