FREE SUPPLEMENT SHAKLEE SEHINGGA 31HB OKTOBER 2016!!

Assalammualaikum...

Dah tengah-tengah bulan ni nak tunggu gaji masuk tak lama lagi, meh Ida nak bagitahu kat korang yang menggunakan produk Shaklee supaya boleh dapat supplement Shaklee secara PERCUMA!!


Tapi...korang mestilah membuat pembelian produk lain sebanyak 100 uv ke atas serta pendaftaran ahli dan akan mendapar FREE ALFALFA (size L ) atau FREE LECITHIN!!

Ini antara cadangan set produk yang korang akan dapat FREE SUPPLEMENT!!








Jangan lepaskan peluang ni, bukan senang nak dapat barang free ni...sekali setahun mungkin..


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya


No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS