BAJET RENDAH?KULIT CANTIK DENGAN HANYA MAKAN VITAMIN C SAHAJA!

3:06:00 PM

Assalammualaikum...

Khas nak tujukan pada student la kebanyakkannya yang nak nampak kulit cantik tapi dengan bajet yang rendah. Dengan lebih mudah nak makan tanpa perlu banyak telan banyak vitamin.


Itu la yang istimewanya. Tak semestinya wajib ambil satu set. Boleh ikut bajet korang tapi kalau more lebih baik kan. Bulan ni beli 1, bulan depan beli 1 lagi. Boleh je kan? Tak perlu sedebuk nak beli...



Nak kulit cantik dengan bajet yang murah, ada ke? Mestilah ada...

VITAMIN C SHAKLEE

Bajet hanya dalam RM100..

student..surirumah..kaum lelaki yang nak kulit cantik..sepadan dengan bajet korang. Tak perlu beli tiap-tiap bulan pun.

Vitamin C ni membantu merangsang pembentukan kolagen dan mecantikkan kulit. Pengambilan setiap hari membantu melambatkan proses penuuan. Best!



Tengok la kulit si ibu ni. Nak jimat...nak murah..hanya makan Vitamin C Shaklee sahaja pun kulit boleh cantik tanpa makeup...

Korang nak?

Klik di sini untuk order segera



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)