MASALAH KULIT SUNBURN HILANG DALAM MASA 1 MINGGU!

10:30:00 AM

Assalammualaikum...

Ada tak sesiapa yang kulit die jenis senang nak terbakar..orang kata sunburn la. Kena panas sikit je dah terbakar kulit. Kalau zaman sekolah waktu berkawad atau ada aktiviti sukan yang memang kena duduk bawah cahaya matahari sentiasa. Waa...habis terbakar kulit...



Kalau diikutkan petua orang lama memang banyak cara nak hilangkan masalah kulit sunburn ni. Contohnya dengan menggunakan mayonis, timun  dengan susu tepung, kulit lidah buaya/aloe vera, tomato dan sebagainya.

Image result for punca muka sunburn

Dan cara yang terbaik ialah dengan elakkan boleh berlakunya masalah sunburn ni ialah pemakanan yang seimbang. Sayuran hijau dan buah-buahan tu rajinkan diri ya makan.heheh

Ini kisah si adik ni yang mengalami masalah kulit sunbrun yang teruk. Kalau badan mungkin boleh la cover kan tapi kalau muka..ayoyo..amma..appa..memang tak boleh cover dah. Takkan nak letak foundation dan bedak 24 inci kan..

So adik ni ikthiar untuk mengambil ESP shaklee dan Vitamin C shaklee. Alhamdulillah dalam masa 1 minggu sahaja. Kulit beliau kembali sekata malah semakin cerah.


Klik di sini untuk order gabungan set ini dengan segera



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You Might Also Like

3 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)