HAPPY BIRTHDAY KE 5 MUHAMAD ASYRAF HAFIZI

Assalammualaikum...

Setelah 1 minggu lebih tau tak update blog ni sebab ada masalah streamyx..Kabel kena curi, sampaikan TM lambat plak buat kerja. Semalam baru internet ok so arini baru la boleh menjenguk blog ni. Nasib pageview masih maintain lagi.


Hari ni besday anak lelaki sulung Ida Muhamad Asyraf Hafizi. Besar dah anak mummy 5 tahun dah pun. Teringat masa Ida bersalinkan die. Yelah anak sulung tak tahu apa-apa. Siap kena tekan perut lagi.huhu


Tahun ni dah sekolah so die sambut besday dengan kawan-kawan die kat sekolah. Kemain lagi die suka...Alhamdulillah..
Kek tahun ni nak gambar transformer plak..tahun lepas spiderman. Tak kisah la anak oo...




Mummy doakan anak mummy jadi anak yang soleh, baik pandai dan diberkati di dunia dan di akhirat. Insyaallah


*orang Kemaman yang nak tempah kek boleh order dengan kak Ipar Ida ye..

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS