SELAMAT HARI KEMERDEKAAN KE 59

Assalammualaikum...

"Tanggal 31 bulan lapan lima puluh 7"

Dari hari si Asyraf ada program merdeka minggu lepas. Kat rumah setiap hari die dok nyanyi.hehehe..

Image result for merdeka

Itu pun sibuk kalau kat jalan nampak bendera. "Mummy tu bendera Malaysia". Si Aqil pun dok terikut dengan abang die.

Ida tak ingat mcam mana zaman kecil Ida dulu sambut merdeka. Rasanya kalau zaman sekolah menengah ni, ada program macam ni kami la yang best..malas nak ke sekolah.hahaha. Tak pun ada alasan nak pergi sekolah lambat. Melainkan kalau memang ada terlibat dengan mana-mana atur cara. Nakal Ida kan..hahah

Image result for bendera gula-gula

Kalau zaman sekolah rendah dulu ada pun kena bawa bendera je. Beli la bendera yang ada gula-gula tu bawa pergi sekolah. 

Korang arini mesti ramai yang cuti kan. Ida dok rumah je, suami pula keje. Katanya client nak ambil esok sok kena la siapkan.

Apa-apa pun Selamat Hari Kemerdekaan kawan-kawan...

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS