STRESS JERAWAT KERAP NAIK TAPI 2 HARI SAHAJA JERAWAT DAH KECUT SELEPAS....

Assalammualaikum...

Bab jerawat ni jangan cakap la kan. Jadi sangat stress kalau mula nampak jerawat timbul terutamnya bahagian dahi dan pipi. Rasa geram sampai nak picit-picit je. Lagi geram kalau bila picit jerawat tu, tak nak pecah plak.



Kisah akak ni yang jerawat mula tumbuh atas dahi. Stress tau! Tambah kalau time period jerawat ni naik tak ingat dunia. Malah jerawat ni juga timbul disebabkan cara pemakanan atau penggunaan kosmetik yang tak sesuai. Malah ada juga penyebab yang lain hormon dan sebagainya.


Akak ni telah mencuba mengambil Vitamin C Shaklee asalnya untuk cantikkan kulit. Tapi yang bestnya bila makan Vitamin C ni jerawat cepat kecut dalam maa 2 hari je. Hah..hilang terus stress bila jerawat dah takde..

Suka...suka...

Vitamin C Shaklee ni mahal ke?

Bajet RM100 pun dah boleh dapat la...sebotol ada 180 biji, tahan selama 6 bulan. Jimat kan?



Ada 180 biji harga bawah RM100..jimat tak..tahan selama 6 bulan you olls...

Klik di sini untuk order segera



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS