11:30:00 PM

DAH MASUK PERTENGAHAN TAHUN 2016

by , in
Assalammualaikum...

Wah super duper busy Ida hari ini. Banyak kerja juga nak settle kan tambah lagi beberapa hari kita akan menyambut bulan Ramadhan. Sekejap je masa berlalu. Dah masuk pertengahan tahun pun.


Ida pun ada 2 projek review produk yang kena settle kan. Semuanya dapat dalam masa yang sama. Syukur alhamdulillah. Rezeki blogging jangan ditolak. Ibu Ida bagitahu dah Ida pandai bab online ni, teruskan je. Insyaallah selagi tak bertentangan dengan keadaan dan masa akn diteruskan.


Apa-apa pun nak cerita bab promosi bulan ni..khas untuk anak-anak juga yang mana nak belajar berpuasa tahun ni atau anak-anak yang kurang aktif.

Mealshakes sesuai untuk seisi keluarga terutamanya anak-anak yang ada masalah sembelit, kurang selera makan,cerewet makan, asma, kurang aktif dan banyak lagi.

Vitalea For Children sebagai multivitamin untuk anak-anak supaya lebih sihat dan memenuhi zat dan mineral untuk diorang.

Lecithin ramai yang fikir hanya untuk kuruskan badan bakar lemak tapi sebenarnya banyak lagi. Contoh untuk atasi masalah loss memory terutamanya ibu-ibu selepas bersalin, atasi masalah bengkak susu, dan banyak lagi



Juga boleh dapatkan Set Berpuasa Shaklee ni. Sekali untuk semua seisi keluarga

Jadi sesiapa berminat nak beli walaupun satu pun boleh ye..

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:


(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya



3:19:00 PM

IBU RESAH ANAK ASMA TAPI TAKNAK MAKAN UBAT, APA NAK BUAT?

by , in
Assalammualaikum...

Hati ibu mana tak resah, risau bila anak ada asma. Susah tau tambah sebab nama pun budak, aktifnya memang kemain lagi. Susah nak larang. Tambahan memang ni la zaman dia nak bermain-main, kenal dunia. Lagi rungsing bila anak asma ni susah plak nak makan ubat. Sampai kena berdrama dulu. Itu pun berapa orang nak kena tolong pegangkan.



Ini kisah akak ni yang kedua-dua anaknya mempunyai asma. Walaupun ada ubat asma di rumah itu pun kemain susah la anak-anaknya nak menelan.


Jadi akak ni telah ditemukan dengan Mealshakes Shaklee. Anak keduanya berumur 1 tahun 2bulan dah diberi Mealshakes. Selama 1 minggu pertama tu, anaknya batuk dan muntah berkahak. Tetapi akak ni masih berikan Mealshakes seperti biasa.


Bila masuk sahaja minggu ketiga dah nampak perubahan dia. Anak akak ni semakin aktif. Dann sejak dari hari itu juga la akak ni terus menerus berikan seperti biasa.

Alhamdulillah anak nya dah jarang demam dan selsema dan yang paling terkejut walaupun asma dia datang. Masih lagi aktif seperti biasa sehinggakan doktor cakap anaknya tak perlu tahan wad seperti sebelum ni. Dan paling best bila selera makan anaknya juga semakin bertambah.

Bukan setakat Mealshakes sahaja, malah akak ni juga telah memberikan Omega Guard untuk anaknya.

Mealshakes antara alternatif terbaik untuk gantikan ubat bagi anak-anak yang asma dalam masa yang sama jenis susah nak telan ubat ni. Hanya bancuh susu dan letakkan 1 sudu Mealshakes sahaja ke dalam susu diorang.

Jom sama-sama berikan kesihatan yang terbaik untuk anak-anak.

Nak order? sila klik



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

3:20:00 PM

3 MINGGU SAHAJA, KELEMUMUR DAH SEMAKIN KURANG...

by , in
Assalammualaikum....

Rambut juga salah satu aset yang mensti kita utamakan kesihatan dan kecantikan die. Cantik bukan sekadar cantik pada muka tapi mestilah secara keseluruhannya. Kalau cantik hati busuk pun tak boleh juga kan.hehehe


Kelemumur atau nama saintifiknya pityriasis capitis adalah satu fenomena biasa yang dialami oleh 50 peratus daripada populasi manusia dan dihidapi pelbagai latar belakang masyarakat. Dianggarkan 4.3 juta penduduk di Malaysia mengalami masalah rambut kelemumur teruk.


Ini la kisah akak ni yang mengalami masalah rambut tak sihat aka di tambah dengan masalah kelemumur. Jadi akak ni telah mencuba untuk menggunakan Set Rambut Prosante iaitu  Revitalizing Syampoo dan Lightweight Conditioner.

Alhamdulillah setelah penggunaan selama 3 minggu memberikan kesan tindak balas yang positif.

KELEMUMUR SEMAKIN BERKURANGAN
KULIT KEPALA DAH KURANG BERMINYAK DAN BERSIH
RAMBUT SEMAKIN SIHAT



Bukan senang nak jumpa produk penjagaan rambut yang betul-betul sesuai dengan kita kan. Bukan sekadar nak wangi rambut je, keadaan kulit kepala pun nak kena jaga juga.

Nak order? sila klik



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya





2:52:00 PM

FIRST AID KIT YANG UTAMA UNTUK SEKELUARGA

by , in
Assalammualaikum...

Sekarang dah masuk 10 hari terakhir kita menyambur Ramadhan. Sekejap je masa berlalu. Tahun ni tak rasa penat mungkin tak buat kuih raya kot.hahahha. Rasa nak buat kek je nanti, kuih raya dah ada yang beli.



Hari ni secara santai Ida nak kongsikan First Aid Kit untuk kami sekeluarga. Yelah kita ni setiap hari dikelilingi dengan udara yang tidak sihat. Asap rokok, asap kereta, habuk...semua tu boleh menyebabkan kita jatuh sakit lebih-lebih lagi kalau sistem imun kita tak kuat terutamanya kanak-kanak.


Ini la First Aid kit untuk kami sekeluarga. Mungkin sesetengah orang simpan berpapan-papan panadol, ubat demam dan sebagainya tapi Ida simpan yang ni mesti ada kat rumah.

Memang ada je ubat klinik demam, batuk untuk anak-anak di rumah tapi memang tak pernah habis. Sampaikan Ida pun tak tahu kali terakhir Ida amik ubat kat klinik. Ida sendiri lagi la..memang dah tak makan panadol sejak jumpa Shaklee. Kalau jatuh sakit pun kejap je dah kebah.

Basic H ni ada 1001 keguanannya, bukan setakat boleh rendam periuk, botol anak, hapuskan kutu di kepala malah juga boleh mengurangkan demam anak-anak dan gatal-gatal..ye mandikan je...kalau anak-anak demam Ida akan letakkan beberapa titis basic H ni dalam air dan tuam diorang. Alhamdulillah memang cepat kebah...

Jangan risau kandungan utama Basic H2 adalah minyak jagung dan minyak kelapa sahaja. tak membahayakan...

Herbal blend cream- hah ni sentiasa ada je di rumah dan sentiasa di cari-cari oleh ibu-ibu yang anak ada masalah ruam. Ye betul..anak-anak Ida kalau mula naik ruam, gatal-gatal memang ni je lah yang Ida sapu...bau die memang macam berangin skit tapi langsung tak panas sebab daripada ekstrak semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary.

Nutriferon- ni paling urgent kena ada kat rumah untuk kuatkan sistem imun anak-anak. Baru-baru ni anak-anak Ida badan panas. mungkin sebab perubahan cuaca dengan pantasnya Ida berikan setengah packet nutriferon setiap sorang. Taknyah bancuh diorang suka tuang macam tu je dalam mulut sebab rasa die manis. Alhamdulillah memang tak bagi ubat klinik, badan panas dah kebah. Stok nutriferon pun dah nak habis..dah nak kena topup ni...huhuh


Selain dari supplement yang biasa Ida makan setiap hari tapi kalau untuk kecemasan memang ni je yang mesti ada. Alhamdulillah...ditemukan cara yang lebih sihat untuk kesihatan keluarga.


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

2:10:00 PM

BERKAT IKHTIAR AKHIRNYA DISAHKAN HAMIL SELEPAS 2 BULAN...

by , in
Assalammualaikum....

Betul memang bukan rezeki kita lagi untuk menimbang cahaya mata. Tapi banyak juga penyebab yang boleh mendorong seseorang itu sukar untuk hamil. Contohnya seperti ketidakstabilan hormon atau kitaran haid tak normal, merokok, pemakanan dan banyak lagi.



Malah stress dan gaya hidup sekarang juga mendorong kepada kesukaran untuk hamil. Sebab itu la kita ni jangan la terlalu mendesak atau sentiasa bertanya " Eh bila nak dapat anak". Tension tau sebenarnya.


Ini berita gembira yang diterima oleh akak ni. Pada mulanya si customer ni menggunakan set kesuburan Shaklee disebabkan beliau mempunyai masalah ketidakstabilan hormon dan keputihan yang terlampau banyak. Bila hormon tak stabil mereka tidak mampu menghasilkan progesterone yang mencukupi bagi mengekalkan kehamilan.

Jadi beliau telah dicadangkan untuk mengambil GLA complex untuk hormon dan Alfalfa complex untuk keputihan dan untuk suami sebagai tambahan Zinc complex dan Vitamin E untuk pekatkan sperma dan meningkatkan kualiti sperma.


Selepas 2 minggu akak ni keluar darah haid dengan banyak sampaikan hampir-hampir nak jumpa doktor pakar. Jadi selepas tu die tambah pula ESP Shaklee dan b-complex untuk kesan yang lebih baik. 

Alhamdulillah selepas 2 bulan penggunaan, akak ni disahkan hamil. Syukur.

Tak salah kita ikhtiar selain sentiasa berdoa. Insyaallah....dapat membantu

Nak order? sila klik





Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

4:26:00 PM

Segmen Bloglist Azhafizah.com Julai & Ogos 2016

by , in
Bersiaran kembali untuk segmen rutin 2bulan sekali di blog Fiza. Kembali dengan Segmen Bloglist Azhafizah.com Julai & Ogos 2016. Ada yang tak sempat sertai bulan April yang lepas kan dan juga yang tak berpeluang masuk dalam bloglist blog Fiza. Kalau sudi, berminat dan nak memeriahkan segmen ni jemputlah sertai ramai-ramai ye. Segmen simple je. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

Klik banner untuk sertai  Segmen Bloglist Azhafizah.com Julai & Ogos 2016
http://www.azhafizah.com/

TAMAT : 29 JUN 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Julai & Ogos 2016
2. Copy coding dalam kotak bawah ni dan paste di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016 

  Terima kasih atas sokongan semua ^__^
6:03:00 PM

STRESS JERAWAT KERAP NAIK TAPI 2 HARI SAHAJA JERAWAT DAH KECUT SELEPAS....

by , in
Assalammualaikum...

Bab jerawat ni jangan cakap la kan. Jadi sangat stress kalau mula nampak jerawat timbul terutamnya bahagian dahi dan pipi. Rasa geram sampai nak picit-picit je. Lagi geram kalau bila picit jerawat tu, tak nak pecah plak.



Kisah akak ni yang jerawat mula tumbuh atas dahi. Stress tau! Tambah kalau time period jerawat ni naik tak ingat dunia. Malah jerawat ni juga timbul disebabkan cara pemakanan atau penggunaan kosmetik yang tak sesuai. Malah ada juga penyebab yang lain hormon dan sebagainya.


Akak ni telah mencuba mengambil Vitamin C Shaklee asalnya untuk cantikkan kulit. Tapi yang bestnya bila makan Vitamin C ni jerawat cepat kecut dalam maa 2 hari je. Hah..hilang terus stress bila jerawat dah takde..

Suka...suka...

Vitamin C Shaklee ni mahal ke?

Bajet RM100 pun dah boleh dapat la...sebotol ada 180 biji, tahan selama 6 bulan. Jimat kan?



Ada 180 biji harga bawah RM100..jimat tak..tahan selama 6 bulan you olls...

Klik di sini untuk order segera



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya
3:51:00 PM

" Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016 "

by , in
Hye hye salam perkenalan . 
Kami adik beradik Ema & Lisa ingin mengucapkan SALAM SAYANG salam Ramadhan . Blog VetoVirago sudah pun 1 tahun 4 bulan & ini merupakan first giveaway kami , dengan harapan agar semua bloggerian senyum selalu dan happy-happy ajerrr ...
KLIK GAMBAR UNTUK JOIN GIVEAWAY
Hadiah yang ditawarkan untuk
Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016
ini adalah :- jengg , jengg , jenggg !!!
Untuk SEORANG yg bertuah sahaja ... (pemenang dipilih oleh adik kembar kami berusia 9 tahun) :
  • 1 x T-shirt Exclusive Sabun Sejuk Sedap berharga RM 58
... dan +10 hadiah menarik yg lain , iaitu :
  • 2 x Sabun Sejuk Sedap berharga RM 35 
  • 2 x Sampul Duit Raya Sabun Sejuk Sedap
  • 2 x Tapak iklan di Top Sponsor Blog selama sebulan
  • 2 x Duit Raya RM 5 / boleh tukar ke topup
  • 2 x Beg Tote Bercorak - tinggi 44cm x lebar 37cm
(boleh pilih design kegemaran)
Terima kasih sudi join
Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016
Moga anda bertuah & berjaya
Tarikh Mula :15.06.16 (Rabu)
Tamat : 30.06.16 11.59 malam (Khamis)
Keputusan pada : 02.07.16 (Sabtu)
3:50:00 PM

PENGEDAR SHAKLEE DI KEMAMAN TERENGGANU

by , in
Assalammualaikum...

Korang pengguna setia produk Shaklee atau baru nak mencuba produk Shaklee?

Malas nak tunggu barang kena pos?

Nak produk Shaklee dengan segera?

Nak COD?


Ye saya boleh hantarkan segera. Khas untuk penduduk di Kemaman di area Chukai, Bandar Kemaman, Bukit Kuang, Kijal, Mak chiliBinjal dan yang berdekatan. Insyaallah saya boleh COD kan terus kepada korang.


Nama saya Nurul Aqidah Azahar. Seorang ibu kepada 2 orang anak (buat masa ni la..hehehe), berumur 28 tahun dan seorang surirumah sepenuh masa. Seorang pengedar sah Shaklee di Kemaman Terengganu ( NO id 1074293 ). Bagi kawasan jauh dari sini, jangan risau saya juga membuat pengeposan ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

Berminat nak dapatkan produk Shaklee atau masih nak mencuba boleh menghubungi saya dengan segera. Whatsapp pun boleh k....

Konsultasi akan diberikan secara berterusan pada korang.

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

4:17:00 PM

Segmen Sampul Duit Raya Seindahcerita

by , in
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Segmen Sampul Duit Raya  Seindahcerita | Alhamdulillah, tahun nie sampul duit raya DIY yang nieyl jual mendapat sambutan yang menggalakkan.. hari ini dengan berbesar hati dan rendah dirinya nieyl nak buat 1 segmen untuk semua follower blog seindahcerita. Suka tak? Nieyl menjadi 2 pemenang sampul duit raya..dengan menggunakan khidmat En.Random.org


Syarat-syaratnya..

1. Follow Blog Seindahcerita

2. Follow Instagram Nieylanadia

3.Like Fanpage Seindahcerita

4. Buat Entry bertajuk Segmen Sampul Duit Raya Seindahcerita

5.Letak banner dan link ke entry ini

6.Jangan lupa tinggalkan URL entry dalam entry ini okey!


Atau korang boleh terus copy code di bawah dan paste di html entry korang :)

3:56:00 PM

APA YANG TERBAIK UNTUK ANAK-ANAK?

by , in
Assalammualaikum..

Bila anak-anak dah mula berumur 6 bulan ramai sebenarnya ibu-ibu yang masih tak tahu makanan apa yang terbaik untuk diorang. Risau kalau kembung perut atau sembelit. Sebab itu la kebanyakkan ibu akan try and error. Cuba dulu kalau tak sesuai jangan beri pada anak-anak.



Lagi satu kadang kala anak pula jenis susah nak makan. Pujuk macam mana pun masih taknak makan. Jadi ramai-ramai kanak-kanak yang hanya bergantung pada susu diorang sahaja. Perlu bimbang ke? Ye takut anak kekurangan nutrisi dalam badan. Bila kekurangan nutrisi, tumbesaran pun akan terjejas juga.


Pengalaman Ida, si abang memang susah nak makan sampai berumur 1 tahun. Itu pun kena buat keputusan beli Appeton lysine untuk tambah selera makan die tu kena paksa makan tapi masih tak berjaya. Makan tapi sedikit je. 


Alhamdulillah selepas penyusuan 2 tahun tu, Ida berikan Mealshakes kepada anak. Dan perubahan semakin baik. Selera makan semakin bertambah dan juga masalah sembelit memang jarang ada.

Mungkin juga sebab memang Ida dan latih die banyakkan minum air masak sejak kecil lagi. Botol air masak depan TV setiap hari mesti ada.

Dan kepada adiknya juga sekarang Ida berikan Mealshakes. Tapi adiknya tak cerewet sangat. Makan tak kisah pun tapi sejak berikan Mealshakes bertambah selera die. Ida pula jaid risau. Tapi tu la badan masih kecil juga...ikut genetik mummy die agaknya.hehehe

Jadi jika ditanya apa vitamin atau supplement yang terbaik untuk anak-anak?

Jawapan Ida..

MEALSHAKES SHAKLEE

Sebab apa?

Mudah disediakan. Hanya letak 1 sudu teh dalam susu diorang atau letakkan dalam makanan kegemaran seperti pancake. Dah tak perlu risau kalau anak jenis susah nak telan vitamin ni.


Dalam Mealshakes dah cukup semua zat dan nutrisi penting untuk tumbesaran diorang.

Nak order? sila klik




Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya




2:44:00 PM

SERABUT BILA WHITEHEAD DAN BLACKHEAD NI SUSAH NAK HILANG

by , in
Assalammualaikum...

Selain masalah jerawat kulit kusam ada lagi satu masalah kulit yang susah nak hilang iaitu masalah whitehead dan blackhead. Sebenarnya banyak punca nya untuk kedua masalah ni antaranya kekurangan air, penggunaan alat kosmetik atau skincare yang tak sesuai, pengeluaran sebum berlebihan teruatamanya orag yang kerap berpeluh, scrub yang terlalu kasar, hormon dan pemakanan serta persekitaran.



Ini la masalah yang berlaku pada akak ni. Bukan sahaja ada masalah whitehead dan blackhead di bahagian T-zone malah pori-pori besar dan kulit yang kasar. Kalau kita pun jadi rungsing kan.. 

So dengan segera akak ni buat keputusan untuk cuba Set Kulit Shaklee selepas dah tengok beberapa testimoni yang berjaya. Akak ni telah mengambil Set Basic Shaklee iaitu B-complex, Vitamin E dan Vitamin C.

Berapa lama akak ni makan? Ikutkan satu set pun dah tahan lebih dari 3 bulan so bayangkan sendiri la berapa banyak dah jimat kan. 


Macam mana nak tahu produk ni berkesan?

Sebenarnya kalau kita nak tahu produk ni berkesan ke tak, kita akan alami healing crisis ( proses penyembuhan). Akak ni pun sama. Kulit akak ni jadi mengelupas dan naik jerawat tapi cepat je surut dan akak ni pun segera menyapu Vitamin E pada kulitnya.

Habis je healing crisis ni selalunya dalam masa 1 minggu paling lama, hah ko...memang puas hati.

PORI-PORI DAH MENGECIL
KURANG BLACKHEAD DAN WHITEHEAD
KULIT MUKA SEMAKIN LICIN DAN LEMBUT

Kalau penggunaan yang berterusan lagi la best kan?

Nak order? sila klik



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

9:30:00 PM

Giveaway by Syazwani Maslan 2016

by , in
8:17:00 PM

MIMPI NGERI IBU HAMIL 7 BULAN AKHIRNYA BERAKHIR

by , in
Assalammualaikum...

Ibu hamil dengan cramp kaki memang dah sinonim. Tiap malam masa tidur tiba-tiba kaki mula cramp. Tak boleh nak kata apa dah. Nak kalau en suami pula memang tidur mati tak dengar kita mengeluh sakit. Sorang-sorang la terjaga tahan sakit cramp kaki tu.


Bila kandungan semakin besar, kejang kaki setiap malam tu semakin kerap. Tambah kalau cuca sejuk pula. Aduh seksa.


Ini la kisah ibu hamil 7 bulan ni yang alami mimpi negri setiap malam. Cramp pada betis dan perut berulang kali pada setiap hari. Siapa la boleh tahan. Akhirnya akak ni buat keputusan untuk mengambil Ostematrix Shaklee.

Alhamdulillah selepas telan 4 biji selama 3 hari berturut-turut, rasa kejang kaki setiap malam dah takde walaupun pada musim hujan. Dah paling best juga bila "bab membuang" tu..LANCAR je...


Jadi memang tak dinafikan ibu hamil memang sangat sesuai untuk ambil Ostematrix ni..Insyaallah sangat-sangat membantu.


Nak order? sila klik



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya


Followers